Nicolai someaza PSD si PD-L sa nu-si sponsorizeze campania prin justitie

Joi, 28 Mai 2009, ora 20:06
1371 citiri
Nicolai someaza PSD si PD-L sa nu-si sponsorizeze campania prin justitie

Coalitia de la guvernare, PSD si PD-L, este somata intr-o scrisoare deschisa semnata de liderul PNL Norica Nicolai sa nu uitilizeze justitia ca sa faca rost de bani in campania electorala pentru alegeri.

Prezenta, joi, la Stefanesti, judetul Arges, Norica Nicolai a criticat in termeni duri modul celorlalte partide de a-si face campanie, sustinand ca justitia a devenit o unealta in scopul strangerii de fonduri in perioade electorale, potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al PNL remis, joi, Ziare.com.

"Se pregatesc dosare intime. Se desfasoara o campanie murdara cu atacuri la viata privata a unor lideri politici. Le cerem sa nu utilizeze justitia in a-si face rost de bani in campanie electorala. Eu, personal, dezaprob acea perchizitie la un organ de presa, cu televiziuni alaturi.

Este fara relevanta cine e patronul unui ziar din punctul meu de vedere, important este ca trebuie sa aiba o minima decenta fata de meseria de jurnalist care inseamna informarea a publicului. Nu cred ca ziarul respectiv era principala tinta. Deci se utilizeaza tot felul de mijloace pentru a intimida si vor face aceste lucruri in continuare", a mai precizat vicepresedintele liberal.

Referitor la activitatea celor doua partide aflate la guvernare, PSD si PD-L, Nicolai sustine ca aceste formatiuni politice se ocupa doar de impartirea functiilor, activitatea in institutiile deconcentrate fiind aproape blocata.

"In momentul de fata, tot ce inseamna accesarea de fonduri europene este blocata si ma refer la cele pe agricultura, deoarece colegii nostri care conduc tara au o singura problema: impartitul functiilor. Pana vor termina cu aceasta problema se pierd foarte multi bani.

APIA nu lucreaza aproape deloc, iar oamenii nu vor avea ocazia sa beneficieze de drepturile care li se cuvin. Le cerem sa faca un moratoriu la imparteala si sa inceapa sa mai si lucreze in tara asta, pentru ca este inadminisbil ceea ce se intampla.

Tot ceea ce fac cele doua partide, in momentul de fata, este sa-si negocieze posturi si sa-si puna oamenii pe functii, iar activitatea in directiile deconcentrate este aproape blocata. Ii rugam sa faca o pauza si sa se mai ocupe si de tara!", a acuzat liderul PNL.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Norica Nicolai coalitie, #campanie justitie PD L, #dosare intime , #PNL