Norica Nicolai: Alianta UNPR-PSD nu schimba protocolul USL

Vineri, 31 August 2012, ora 22:06
3000 citiri
Norica Nicolai: Alianta UNPR-PSD nu schimba protocolul USL
Foto: Antena 3

Alianta semnata de UNPR si PSD nu schimba protocolul Uniunii Social Liberale, iar participarea la alegerile parlamentare din 2 decembrie se va face in continuare pe liste comune.

Afirmatiile au fost facute, vineri, de catre vicepresedintele PNL Norica Nicolai.

"Alianta UNPR cu PSD nu are nicio legatura cu USL. Este decizia PSD, care va functiona conform intelegerii, in continuare. Protocolul dintre PNL si PSD nu va fi afectat, ramane acelasi", a afirmat europarlamentarul liberal, citat de Realitatea Tv.

Aceasta crede ca "sigur va fi o participare pe liste comune" si ca PSD va decide cum isi va face managementul.

Norica Nicolai sustine ca PNL a stiut despre discutiile de lunga durata privind un protocol intre UNPR si PSD si ca acordul dintre cele formatiuni s-a perfectat in urma cu o luna.

UNPR devine parte integranta a USL, prin Alianta de Centru Stanga (Video)

UNPR, parte a USL. Isi pastreaza parlamentarii, daca stau bine

UNPR a devenit o parte integranta a USL, in prisma Aliantei de Centru Stanga formata cu PSD, aceasta alianta fiind pilonul social al USL.

"Incepand cu sesiunea parlamentara de toamna, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei activeaza ca parte integranta a Uniunii Social Liberale, confirmand si intarind astfel sprijinul politic acordat de UNPR Guvernului condus de Victor Ponta.

UNPR si PSD formeaza Alianta de Centru Stanga, alianta incheiata in conformitate cu vointa politica a celor doua partide si cu respectarea procedurilor prevazute de lege. Alianta de Centru Stanga reprezinta pilonul social al USL, reunind cele mai consistente optiuni de centru-stanga din spectrul politic romanesc", se arata intr-un comunicat al UNPR.

#Norica Nicolai alianta PSD UNPR, #UNPR alianta PSD, #alianta PSD UNPR protocol USL, #USL liste comune alegeri, #alianta stanga UNPR PSD , #PNL