Norica Nicolai: Sefii de CJ ai PD-L redistribuie fondurile de la primarii altor partide

Sambata, 06 Septembrie 2008, ora 16:36
966 citiri
Norica Nicolai: Sefii de CJ ai PD-L redistribuie fondurile de la primarii altor partide

Mai multi presedinti de consilii judetene ai PD-L actioneaza "in raport de interesele gruparii politice din care fac parte", sustine vicepresedintele PNL Norica Nicolai.

Ea a declarat, sambata, la Arad, ca banii alocati unor primarii au fost redistribuiti spre primari democrat-liberali.

"Batalia politica din momentul de fata afecteaza si consiliile judetene, pentru ca, desi alesi intr-o circumscriptie in care ar trebui sa reprezinte interesele intregii comunitati, foarte multi presedinti de consilii judetene actioneaza in raport de interesele gruparii politice.

Avem judete, in special in Moldova, in care consiliile judetene au revenit asupra deciziilor de alocare a fondurilor din buget primariilor conduse de primari liberali sau ai altui partid, redistribuind banii primariilor conduse de primari PD-L", a declarat senatorul Norica Nicolai, citata de NewsIn.

Ea a mai spus ca in campania electorala pentru alegerile parlamentare din luna noiembrie candidatii se vor confunda cu primarii la capitolul promisiuni si de atributii.

"Trebuie sa se inteleaga ca un parlamentar nu poate decat sa sprijine o localitate in alocarea de fonduri, in realizarea de proiecte si nu se poate substitui unui primar. Aceasta tendinta de campanie parlamentara realizata cu mijloace de campanie locala este una foarte periculoasa", a afirmat Norica Nicolai.

Vicepresedintele PNL a mai afirmat ca PD-L nu are o formula de lideri cu care sa se prezinte in campania electorala de la alegerile parlamentare.

"Din aceasta cauza, PD-L isi va arunca in batalie multi candidati care sunt primari. Este o forma de desconsiderare a electoratului, pentru ca, in ipoteza in care acestia vor fi alesi parlamentari, comunitatile locale vor trebui sa traverseze inca o perioada de alegeri locale, cea ce inseamna blocarea unor proiecte demarate de acesti primari. Ar urma o perturbare a activitatilor de la nivel local", a mai spus vicepresedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Liderii UE se concentrează asupra Iranului, dar sunt incapabili să demonstreze o forță reală împotriva lui Putin
Liderii UE se concentrează asupra Iranului, dar sunt incapabili să demonstreze o forță reală împotriva lui Putin
Două conflicte vor concura pentru a atrage atenția liderilor UE care se vor reuni în această săptămână pentru un summit. Unul este cel din Ucraina, unde pot face diferența, și celălalt...
#Norica Nicolai, #lideri, #PDL, #PNL, #presedinti, #primari , #PNL