Văduva lui Nosfe, dezvăluiri despre moartea fulgerătoare a artistului. Ce i-a găsit în telefon: ”M-a șocat, am zis că e un pic nebun”

Vineri, 24 Martie 2023, ora 13:42
5298 citiri
Văduva lui Nosfe, dezvăluiri despre moartea fulgerătoare a artistului. Ce i-a găsit în telefon: ”M-a șocat, am zis că e un pic nebun”
Nosfe și soția sa, Mădălina

Mădălina Crețan, văduva rapperului Nosfe, care a murit în octombrie 2022 la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct, a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar.

Mădălina Crețan a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit deschis despre moartea soțului ei, sugerând că acesa și-a intuit sfârșitul.

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Poate, dacă el ar fi fost aici și le-aș fi ascultat, nici nu aș fi observat acele verbe folosite la timpul trecut, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat.

La începutul relației noastre, el mi-a spus, la un moment dat, că el simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45 – 50 de ani și am ignorat complet acea discuție de atunci pentru că am zis că e un pic nebun și cine știe ce a visat aseară și a scos această bazaconie pe gură. De atunci, n-am mai vorbit niciodată de acest lucru. Nu știu dacă el a mai simțit în continuare asta sau nu a mai simțit-o. A apărut Iris în viața noastră. Dacă a mai simțit acest lucru, probabil a ales să ignore”, a declarat Mădălna Crețan.

”Acum ceva timp, după ce s-a întâmplat, am găsit în telefonul lui...el scria și o carte. Știam, doar că nu citeam în timp real ce scria. Cartea ar fi trebuit să se numească Rapasutra. A căzut cumva pe umerii mei și această responsabilitate. Este o carte pe care el voia să o compună numai din versurile lui pentru că, așa cum a spus el în scris, „dacă îți dorești să îmi cunoști biografia, va trebui să îmi citești fiecare vers în parte pentru că în acele versuri este povestea vieții mele”.

În unul din textele din telefonul lui, am găsit iar scris „eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine… Un nebun”. Uite, eu cred că voi muri bătrână. E adevărat că n-am mai vorbit niciodată cu el despre acest lucru, în afara discuției de atunci și nu mi-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să i se încheie viața”, a mai spus fosta soție a lui Nosfe.

Tragedia din viața Arynei Sabalenka deschide calea Simonei Halep la WTA Miami. Ce se va întâmpla pe tablou
Tragedia din viața Arynei Sabalenka deschide calea Simonei Halep la WTA Miami. Ce se va întâmpla pe tablou
Tenismena Aryna Sabalenka, locul mondial, a primit o veste devastatoare la turneul WTA 1000 de de la Miami, după ce iubitul ei, Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei, a murit la vârsta de...
Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka. Fostul sportiv avea trei copii
Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka. Fostul sportiv avea trei copii
Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, este devastată, după ce iubitul ei, Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei, a murit la vârsta de doar 42 de ani. Konstantin Koltsov și-a reprezentat țara...
#nosfe, #deces, #madalina cretan, #dezvaluire , #deces
Comentarii