Predicțiile lui Nostradamus și Baba Vanga pentru 2022: Secetă, foamete, război și ascensiunea criptomonedelor

Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 06:10
23284 citiri
Predicțiile lui Nostradamus și Baba Vanga pentru 2022: Secetă, foamete, război și ascensiunea criptomonedelor
Celebrul astrolog francez Nostradamus

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, știrile devin mai sumbre, cel puțin conform profețiilor lui Nostradamus, celebrul astrolog francez, mort de mult. Doctorul, astrologul și clarvăzătorul francez și-a publicat faimoasa și larg citată carte „Les Prophéties” în 1555.

La fel ca oracolul din Delphi, profețiile lui Nostradamus sunt în mod intenționat vagi și deschise la nenumărate interpretări.

Inflație și foamete

Nostradamus a prezis că inflația și foametea ne vor chinui în 2022. Foamea în lume ar putea creşte din cauza conflictelor armate. Acest lucru va duce la mişcări mai mari de populaţii. Potrivit catrenului, Nostradamus prezice: „Anul 2022 va aduce distrugere apoi pace. Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munţi, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer".

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat și mai multe state pot fi atrase în acest război. În același timp, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Totodată, tensiunile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche. În momentul în care numărul lor se apropie de un nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

Secetă nucleară

Predicțiile lui Nostradamus sunt legate de evenimente astrologice mai mult decât de ani calendaristici iar cei care cred în apocalipsă așteaptă o explozie nucleară care va declanșa schimbări climatice severe. Iată catrenul: „Timp de patruzeci de ani curcubeul nu se va vedea/ Pământul uscat va fi și mai mai uscat/Și vor fi inundații mari când va fi văzut curcubeul”. Interpreții clarvăzătorului spun că acesta ar fi prezis că vin secete și inundații de proporții biblice.

Criptomonede

Profetul francez a făcut multe preziceri despre China. Unele dintre catrenele sale spun că în 2022 China va dobândi statutul de superputere și de acolo, din Est, vor veni în lume noi politicieni ambițioși și tirani, care vor subjuga aproape toate statele. Potrivit lui Nostradamus, în 2022, starea economiei globale se va stabiliza. Cel puțin, așa interpretează experții catrenele astrologului.

Mulți oameni vor începe să stăpânească noi tipuri de câștiguri. Pe lângă inflație, Nostradamus ar vorbi și despre ascensiunea criptomonedelor în anul următor. Culmea este că în prezent un val de ingineri și directori din Silicon Valley își părăsesc pozițiile la nivel înalt pentru a-și uni forțele pentru startup-urile cripto. Coincidență sau profeție confirmată?

Interpreții lui Nostradamus spun că multe dintre profețiile acestuia s-ar fi implinit, de la marele incendiu care a mistuit Londra în 1666, s-ar fi regăsit cu claritate în cuvintele: “Londrei i se va cere tribut de sânge nevinovat, ars în focul din anul 66”. Incendiul ar fi distrus casele a 70.000 de locuitori din cei 80.000 care trăiau în oraş în acele vremuri, la atacul terorist de la 11 septembrie 2001. „Focul vulcanic din centrul pămantului va cauza cutremure în noul oraş. Două mari pietre vor duce război pentru mult timp. Apoi Arethusa va înroşi un nou râu.” „Noul oraş“ ar face referire la New York, cele două pietre ar fi creştinismul şi islamul, iar turnurile gemene (World Trade Center) distruse de terorişti ar fi prezentate ca “centrul pământului”. Renumitul astrolog a fost creditat că a prezis și ascensiunea lui Hitler și împuşcarea lui JFK.

Baba Vanga: omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război

Baba Vanga (1911-1996), bulgăroaica oarbă care a fost supranumită „Nostradamus din Balcani” a avut profeții despre declanșarea unei noi conflagrații mondiale. Cea despre care s-a spus că ar fi prezis, printre altele, atacul din SUA din 11 septembrie 2001, considera că Rusia va fi principala câștigătoare la a celui de-Al Treilea Război mondial.

Înainte să moară, Baba Vanga a lăsat câteva previziuni și pentru anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, ea susținând că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război. Încă de la finalul anului 2020 se spunea că omenirea va fi, în continuare, afectată de pandemie.

În anul 2022, oamenii ar putea să se piardă complet în realitățile virtuale. Baba Vanga arăta că în anul ce urmează ar putea să izbucnească un război, iar un lider al lumii ar putea fi înlăturat de la putere.

De asemenea, o altă prezicere arată faptul că o colonie de pe Marte ar permite ca Pământul să devină o putere nucleară, cerând independență. Acest lucru ar putea avea loc între 2170 și 2256. O altă prezicere bizară este legată de faptul că un dragon ar putea prelua ”conducerea” Pământului.

Vangelia Pandeva Gulșterova, cunoscută în mod obișnuit ca Baba Vanga, a fost o mistică, clarvăzătoare și herbalistă bulgară. Oarbă de la o vârstă fragedă, ea susține că atunci când era o copilă, a avut loc o „tornadă”, care ar fi ridicat-o în aer și ar fi aruncat-o într-un câmp din apropiere.

Baba Vanga a murit în 1996, dar predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079, când credea că va avea loc sfârșitul lumii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Nostradamus, #Baba Vanga, #profetii, #anul 2022 , #stiri internationale