Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Alba ca Zapada s-a intruchipat in Noua Republica

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 08:41
3659 citiri
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Alba ca Zapada s-a intruchipat in Noua Republica

Alba ca Zapada a trecut din poveste in lumea reala a politicii. Prin decizia Curtii de Apel Bucuresti se "anuleaza contestatiile, ca netimbrate. Obliga pe contestatori la 1.000 lei cheltuieli de judecata catre intimatul Partidul Noua Republica. Irevocabila."

Asa de seriosi au fost contestatarii, ca nu s-au deranjat sa timbreze macar contestatiile. Stiau ca nu au dreptate.

Noua Republica este primul partid roman nascut, nu contrafacut, nu aparut din pacatul originar, din "incestul" bani-politica.

O mana de oameni inimosi au strans 30.000 de semnaturi, inclusiv pe un frig naprasnic. Au avut rabdare sa treaca prin furcile caudine ale justitiei romane, fara sa se planga, ajungand la finalul de astazi.

Oameni altruisti, de caracter, buni profesionisti, majoritatea antreprenori, care nu asteapta recompense de la politica.

Vor doar sa contribuie la un viitor mai bun pentru Romania si romani, o datorie pentru copiii si nepotii lor.

Oameni care sunt pentru prima oara in politica inalta.

Presedinte - Mihail Neamtu, Prim-vicepresedinte - Todirascu Valeriu, senator, Secretar General - Tino Cazimir, Vicepresedinti - Vasilache Mihnea Ion, Cujba Radu, Ofiteru Augustin, Popa Nicolae, Membri ai Presedintiei - Vlaston Stefan Ion, Burchel Nicolae, Berari Corneliu Dan, Fratila Dan Sebastian, Costea Radu Adrian.

Ati mai auzit de ei pana acum, participanti la politica de varf? Nu cred.

Noua Republica nu are de decontat in fata romanilor un trecut legat de participare la guvernare, activitate parlamentara, fapte de coruptie, traseism, clientelism politic si toate tarele vietii politice romanesti care au adus tara pe marginea prapastiei economice si in pragul devalorizarii principiilor democratiei si statului de drept.

Noua Republica are planuri ambitioase, in directia innoirii clasei politice, a opozitiei parlamentare si extraparlamentare, a fauririi de politici, proiecte si programe necesare Romaniei, in consens cu evolutiile din Uniunea Europeana.

Participarea la recentele alegeri, in contextul in care nu avea acte de nastere pe deplin legale, a adus partidului Noua Republica un senator, experienta politica si electorala, intelegerea prapastiei dintre realitatea economica si autismul politicienilor care ne conduc.

Cetatenii de buna credinta, care inteleg imperativul unei noi clase politice, evoluate si actionand cu buna credinta si in interes national, sunt chemati alaturi de acest nou actor politic.

O soarta mai buna nu apare din senin, din inaltul cerului, ci doar prin efortul intelectual si material al acelor romani care au inteles sa-si sacrifice din timpul si banii lor pentru un viitor mai bun.

Suntem datori urmasilor nostri acest efort.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Noua Republica Alba ca Zapada, #Noua Republica partid infiintat , #Mihail Neamtu