Basescu, un fel de Roubini II - Mircea Cosea

Autor:
Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 11:50
1741 citiri
Basescu, un fel de Roubini II - Mircea Cosea

Intr-o profetie demna de Nouriel Roubini, domnul presedinte Basescu ne-a anuntat ca nu vom iesi din criza mai devreme de 12 luni.

Devenit subit Roubini II, domnul presedinte ne spune insa un truism. Toti stim ca nu va fi posibil sa cunoastem sfarsitul crizei anul viitor si ca aceasta va mai dura inca multi ani, sub diferite forme si manifestari, conducand in final la o reevaluare importanta a modelelor si tipurilor de dezvoltare economico-sociale.

Sunt convins ca si domnul presedinte stie acest lucru. Rolul de Roubini II pe care si l-a luat este doar un joc politic, o aluzie cu aer doct la neincrederea domniei sale in capacitatea actualei Puteri de a-si onora promisiunile de echilibrare macroeconomica si relansare a activitatii economice in viitoarele luni.

Dar daca totusi ne jucam de-a Roubini, atunci poate ar fi mai intersant daca domnul presedinte ne-ar spune cu cate luni sau ani a prelungit guvernarea coalitiei PDL iesirea Romaniei din criza.

Citeste opiniile lui Mircea Cosea despre Basescu, un fel de Roubini II pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Basescu Roubini, #prognoze Basescu, #previziuni economice, #Basescu criza, #Roubini criza , #criza