Ziare.com

Roubini: Grecia ar putea iesi din zona euro in 12 luni, urmata si de Portugalia

de Razvan Alistar
Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 19:53

   

Roubini: Grecia ar putea iesi din zona euro in 12 luni, urmata si de Portugalia
Nouriel Roubini, economistul de la Universitatea din New York care a prezis criza financiara, a declarat ca Grecia va parasi zona euro in 12 luni si ar putea fi urmata, la scurt timp, de Portugalia.

"Zona euro se aseamana unui accident de tren, care se desfasoara cu incetinitorul", a declarat Roubini, la o dezbatere din cadrul Forumului Economic de la Davos, potrivit Bloomberg.

"Nu numai Grecia, ci si alte tari sunt in insolventa", a continuat acesta.

Roubini a declarat ca vede o recesiune severa in Europa, afirmand ca in proportie de 50%, in urmatorii trei, cinci ani, zona euro va intra in colaps.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Nu toti membri au resursele sa ramana in zona", a continuat acesta.

"Grecia si posibil Portugalia ar putea iesi din zona euro, prima in urmatoarele 12 luni si Portugalia la scurt timp dupa", a opinat Roubini.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1813 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Daca Euro se va mentine in continuare

prima tara care va intra in insolventa va fi SUA. Asta se face ca nu observa dl Roubini.

 

prima tara care va intra in insolventa va fi SUA.

serios ?
usa intra in insolventza ? cum?

statul In US detine averi imense, de zeci de ori mai mare decit datoria . ai confudat US cu Irlanda, nu-i asa ? Iuropa s e desfiinteaz a ca are datorii si nu are resurse naturale, e ramasa in urma tehnologic. Un continent de pensionari asmatici.n

Roubini , mincinosule , ai zis ca euro dispare inainte de Craciun !

-----------

 

Nu a zis ca inainte de Craciun

Asta a fost intr-o publicatie ruseasca. Un economist a zis asta su =i nu e departe de adevar. Aur pt treziorii nu s e mai da pe euroi. Trebuie sa cumpere dolari la cei care detin aur. Politicienii romit , ca as a zic ei, dar Iuropa este in desfiintare.
Grecia este pierduta deja. Pina si tractoristii stiu asta. Nici masline nu am mai cumparat ca sint grecesti . sa s e duca la mam dr=-aq.
Ca universitarii sint lunatici in US, sint perfect de acord !

Bla, bla, grecia, euro dezastru, 31/2 zile

bla, prabusire, bla, bla, 12 luni, s-ar putea, s-ar vedea, bla, am zice, portugalia, bla, bla, bla, spania, euro, prabuseste, bla, de Craciun, bla, in 13 zile, bla, peste 50000000 de ani, bla, au venit martienii, retrogradare, bla, haaaaai, haaaai.

Scuze pentru oleaca de incoerenta dar asta am priceput din studiul aprofundat al zicerilor domnului economist de la Universitatea din New York (care din ele???).
Aferim!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor