Novak Djokovic a ajuns în Australia la un an după ce a fost expulzat din țară FOTO

Miercuri, 28 Decembrie 2022, ora 11:17
1679 citiri
Novak Djokovic a ajuns în Australia la un an după ce a fost expulzat din țară FOTO
Novak Djokovic. Foto: Facebook / Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovici, locul 5 ATP, este din nou în Australia, la aproape un an după ce a fost expulzat pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19. Djokovici a sosit marţi seară la Adelaide, unde va participa la turneul Adelaide International.

După Adelaide International, Novak Djokovici va juca la Australian Open.

“Am mare încredere în publicul australian. Suntem un public bine educat, în special oamenii care vin la meciurile de tenis. Ei iubesc tenisul, adoră să vadă măreţie, să vadă meciuri foarte bune. Sunt încrezător că fanii vor reacţiona aşa cum sperăm şi că vor respecta asta”, a declarat directorul Australian Open, Craig Tiley.

Pe pagina de Twitter a Australian Open au apărut şi fotografii cu primul antrenament a lui Djokovici în Australia, înainte de Adelaide International.

Novak Djokovici nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Din luna iulie, Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare, iar în noiembrie interdicţia de acces în Australia în cazul lui Djokovici a fost ridicată.

Quarterly Report - Editia 4

Novak Djokovic, eliminat în semifinale: "Bineînţeles că sunt îngrijorat...”
Novak Djokovic, eliminat în semifinale: "Bineînţeles că sunt îngrijorat...”
Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a declarat că nu se consideră favorit înainte de apărarea titlului la Roland Garros, care începe duminică, cu un meci împotriva francezului Pierre-Hugues...
Șoc la Geneva: ce a pățit Novak Djokovic în semifinale
Șoc la Geneva: ce a pățit Novak Djokovic în semifinale
Cu doar câteva zile înainte de debutul în turneul de la Roland Garros, Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, a fost eliminat în semifinalele turneului ATP 250 de la Geneva....
#Novak Djokovic, #Novak Djokovici conflict Australian Open, #expulzare , #Stiri Novak Djokovic