Novak Djokovic este resemnat: "Am văzut acest anunţ”

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 11:48
2666 citiri
Novak Djokovic este resemnat: "Am văzut acest anunţ”
Novak Djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic a declarat, joi, că este resemnat la ideea de a rata şi alte turnee în Statele Unite în acest sezon din cauza refuzului său de a se vaccina împotriva coronavirusului, informează AFP.

Fostul lider mondial va rata prestigioasele turnee de la Indian Wells şi Miami, după ce autorităţile americane au prevăzut să extindă pentru încă o perioadă de timp obligativitatea vizitatorilor străini de a se vaccina contra Covid-19.

"Am văzut acest anunţ, dar nu cred că este încă oficial, deci când va fi oficial, atunci noi vom putea vorbi", a declarat sârbul care are 21 de titluri de Mare Şlem în palmares, prezent la turneul de la Adelaide unde s-a calificat joi în sferturile de finală, în pregătirea Openului Australiei (16-29 ianuarie).

"Voi cunoaşteţi poziţia mea, deci asta este", a răspuns el ziariştilor într-o conferinţă de presă în care s-a făcut referire la o recentă luare de poziţie a Administraţiei americane pentru securitatea transporturilor (TSA).

"Dar eu sper că totuşi voi putea juca, însă dacă nu voi putea merge, atunci nu voi merge", a adăugat jucătorul de 35 de ani.

TSA a decis să prelungească interdicţia intrării pe teritoriul SUA a cetăţenilor străini nevaccinaţi până în luna aprilie, în timp ce Mastersul 1.000 de la Indian Wells se va desfăşura între 6 şi 19 martie, iar cel de la Miami între 19 martie şi 2 aprilie.

Anul trecut, Djokovic nu a putut participa la turneele americane, între care Indian Wells şi Miami, în primăvară, şi US Open, la finele lunii august, din cauza statului său vaccinal.

De asemenea, el a fost expulzat din Australia în luna ianuarie 2022 înainte de Australian Open din acelaşi motiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ion Țiriac îi bate obrazul lui Novak Djokovic: ”A uitat asta. Trei sferturi din succesul lui...”
Ion Țiriac îi bate obrazul lui Novak Djokovic: ”A uitat asta. Trei sferturi din succesul lui...”
Fostul tenisman Ion Ţiriac a participat, sâmbătă, în conferinţa de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal la Ţiriac Open, care se va desfăşura la Baza...
Novak Djokovic, eliminat la ATP Monte Carlo. Jucătorul care a obținut victoria carierei
Novak Djokovic, eliminat la ATP Monte Carlo. Jucătorul care a obținut victoria carierei
Casper Ruud a obţinut cea mai importantă victorie a carierei sale, sâmbătă, la turneul de la Monte-Carlo, el impunându-se în faţa numărului 1 mondial Novak Djokovic, scor 6-4, 1-6, 6-4....
#Novak Djokovic, #atp, #statele unite, #anunt , #Stiri Novak Djokovic
Comentarii