Staff-ul lui Novak Djokovic, surprins când îi pregătea o băutură necunoscută tenismenului la Paris VIDEO

Luni, 07 Noiembrie 2022, ora 11:53
3922 citiri
Staff-ul lui Novak Djokovic, surprins când îi pregătea o băutură necunoscută tenismenului la Paris VIDEO
Novak Djokovic. Foto: Facebook / Novak Djokovic

Un spectator a surprins imagini cu anturajul sârbului Novak Djokovici având mare grijă să se ascundă când pregătea o băutură pentru jucător, la finala de la Paris Rolex Masters, scrie lefigaro.fr.

În această scurtă secvenţă difuzată pe reţelele de socializare apare un bărbat scotocind printr-o pungă, scoţând o sticlă de apă şi amestecând ceva. Însă când unul dintre membrii stafului lui Djokovici realizează că scena este surprinsă video îşi avertizează colegii să se poziţioneze în aşa fel încât să-l ascundă pe bărbatul ocupat cu băutura. Odată ce băutura este gata, este încredinţată unui copil de mingi care se grăbeşte să i-o dea lui Djokovici.

Fiecare jucător are micile lui trucuri pentru a asigura o hidratare optimă în timpul meciurilor., notează lefigaro.fr. De multe ori sunt două sticle la picioarele vedetelor circuitului în timpul meciurilor.

Prima este adesea umplută cu apă, destinată hidratării în timp ce a doua, energizant, conţine în general carbohidraţi şi minerale (sodiu, calciu, potasiu şi magneziu). Aceste elemente permit o bună contracţie şi relaxare musculară. La fiecare schimbare de partea, jucătorii alternează între câteva înghiţituri de apă şi o băutură energizantă.

Novak Djokovici, care a adoptat o dietă foarte elaborată constând în a cere corpului său cât mai puţin să digere (quinoa, mei şi orez sălbatic, cartofi dulci la abur sau fiert) deja atrăsese atenţia spectatorilor în timpul turneului de la Wimbledon 2022 în timpul schimbărilor terenului. Sârbul dăduse impresia că inhalează conţinutul unei tărtăcuţe, alimentând din nou speculaţiile pe reţelele de socializare. El a râs de aceste întrebări spunând presei că este o „poţiune magică”.

La Paris, Djokovici a fost învins de Holger Rune.

Citește și:
Interzis la Indian Wells și Miami, Novak Djokovic a reacționat: ”Nu vreau să fac asta”
Interzis la Indian Wells și Miami, Novak Djokovic a reacționat: ”Nu vreau să fac asta”
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, a afirmat că nu are regrete în legătură cu faptul că nu a putut participa la turneele de la Indian Wells şi Miami din cauza refuzului...
Campionul de la Indian Wells e noul "rege" în ATP: Djokovic a pierdut poziția de lider
Campionul de la Indian Wells e noul "rege" în ATP: Djokovic a pierdut poziția de lider
Novak Djokovic plătește tribut absenței de la Indian Wells: el a căzut pe locul doi în ierarhia ATP. Sârbul Novak Djokovic nu mai este lider ATP. Nole a fost detronat de Carlos Alcaraz (19...
#Novak Djokovic, #holger rune, #djokovic, #dopaj , #Stiri Novak Djokovic