Novak Djokovic nu uită ce-a pățit în Australia: ”Rămâne pentru restul vieții”

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 11:27
2082 citiri
Novak Djokovic nu uită ce-a pățit în Australia: ”Rămâne pentru restul vieții”
Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovic, care a revenit în Australia la aproape un an după ce a fost expulzat pentru că nu este vaccinat împotriva coronavirusului, a declarat, joi, că îi rămâne întipărit în minte ce i s-a întâmplat, însă trebuie să depăşească momentul.

“Nu se poate uita ce s-a întâmplat, este ceva ce rămâne întipărit în minte. Rămâne pentru restul vieţii. Este ceva ce nu am mai trăit şi sper să nu mai trăiesc aşa ceva, însă este o experienţă de viaţă valoroasă pentru mine. Însă trebuie să merg înainte şi revenirea mea în Australia arată ce simt eu pentru această ţară şi cum mă simt jucând aici”, a afirmat Djokovic.

“Ce s-a întâmplat în urmă cu 12 luni nu a fost uşor de digerat o vreme, dar în acelaşi timp trebuia să trec peste. Vin cu emoţii pozitive şi abia aştept să joc. Este grand slamul meu preferat”, a mai spus Djokovic, care va participa la Adelaide International, iar apoi la Australian Open.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Din luna iulie, Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare, iar în noiembrie interdicţia de acces în Australia în cazul lui Djokovic a fost ridicată.

Quarterly Report - Editia 4

Novak Djokovic, eliminat în semifinale: "Bineînţeles că sunt îngrijorat...”
Novak Djokovic, eliminat în semifinale: "Bineînţeles că sunt îngrijorat...”
Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a declarat că nu se consideră favorit înainte de apărarea titlului la Roland Garros, care începe duminică, cu un meci împotriva francezului Pierre-Hugues...
Șoc la Geneva: ce a pățit Novak Djokovic în semifinale
Șoc la Geneva: ce a pățit Novak Djokovic în semifinale
Cu doar câteva zile înainte de debutul în turneul de la Roland Garros, Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, a fost eliminat în semifinalele turneului ATP 250 de la Geneva....
#Novak Djokovic, #Australia, #viata , #Stiri Novak Djokovic