Novak Djokovic a plâns în hohote după finala Australian Open. Imagini cutremurătoare VIDEO

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 14:24
6493 citiri
Novak Djokovic a plâns în hohote după finala Australian Open. Imagini cutremurătoare VIDEO
Novak Djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic (5 ATP, favorit nr. 4) a câştigat duminică finala de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, după ce în ultimul act l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (4 ATP, favorit nr. 3) cu 6-3, 7-6 (7/4), 7-6 (7/5).

Sârbul s-a impus după o partidă care a durat trei ore, ambii jucători făcând câte trei duble greşeli, grecul reuşind nu mai puţin de 15 aşi, Djokovic doar 7.

Odată cu acest succes, campionul sârb, în vârstă de 35 de ani, care a cucerit pentru a zecea oară trofeul la competiţia de la antipozi, a obţinut al 22-lea său titlu de Mare Şlem, egalând astfel recordul rivalului său spaniol Rafael Nadal.

De asemenea, Djokovic va reveni de luni în fotoliul de lider al clasamentului ATP, pe care l-a ocupat anterior timp de 373 de săptămâni (record absolut).

"Nole" nu a putut participa la ediţia de anul trecut a Openului australian, câştigată de Nadal, sârbul fiind expulzat din Australia deoarece nu era vaccinat împotriva Covid-19.

La finalul meciului, sârbul nu și-a putut stăpâni lacrimile, oferind imagini cutremurătoare cu descărcarea sa emoțională.

#Novak Djokovic, #Australian Open, #lacrimi, #imagini , #stiri tenis