Continua scandalul in tenis dupa ce Zverev a iesit mai devreme din izolare. Kyrgios: "Cat de egoist poti fi?"

Luni, 29 Iunie 2020, ora 13:08
3322 citiri
Continua scandalul in tenis dupa ce Zverev a iesit mai devreme din izolare. Kyrgios: "Cat de egoist poti fi?"
Foto: Facebook / Alexander Zverev

Tenismenul german, Alexander Zverev a participat la etapa de la Belgrad a Adria Tour, competitie in urma careia mai multi jucatori, inclusiv initiatorul seriei de turnee caritabile, Novak Djokovici, au contractat noul coronavirus.

Zverev a iesit negativ la testele pentru Sars-CoV-2, dar a promis ca se autoizoleaza 14 zile si si-a cerut scuze pentru ca a pus in pericol sanatatea celor prezenti la eveniment. Insa o inregistrare video publicata pe retelele de socializare l-a aratat pe numarul 7 mondial petrecand intr-un club aglomerat, week-end-ul trecut, la sase zile dupa promisiunea facuta.

Australianul Nick Kyrgios, care a taxat lipsa de distantare fizica si nerespectarea masurilor sanitare la Adria Tour, nu l-a iertat nici pe Zverev.

"Ma trezesc si vad mai multe lucruri controversate care se intampla in toata lumea. Un lucru care m-a blocat a fost sa-l vad pe Sascha Zverev din nou, omule.

Cat de egoist poti fi? Daca indraznesti sa postezi un dupa ce l-ai facut pe managerul tau sa ti-l scrie in numele tau, spunand ca te vei autoizola 14 zile si ca iti ceri iertare in fata publicului pentru i-ai pus sanatatea in pericol, cel putin ai curajul sa stai inauntru 14 zile", a spus Kyrgios.

Cel putin patru jucatori, Novak Djokovici, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov si Borna Ciorici, dar si alte persoane, invitati, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, dupa participarea la Adria Tour, turneu organizat in aceasta luna, in Serbia si Croatia, la initiativa liderului ATP.

In Serbia si Croatia, pentru ca masurile de distantare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate si participantii au fost vazuti jucand baschet, fotbal, tenis, imbratisandu-se in fata publicului si petrecand in cluburi, atat la Belgrad, unde a avut loc prima etapa a Adria Tour, cat si la Zadar.

Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Paula Badosa este ultima jucătoare cu care s-a confruntat Simona Halep pe care a învins-o după ce a pierdut primul set cu 6-1. Badosa a intrat la idei după meciul cu Halep și spune că vrea...
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Chiar dacă Simona Halep a renunțat în ultima clipîă la participarea la turneul de la Madrid, o altă tenismenă română este aproape de calificarea pe turneul final. Jaqueline Cristian,...
#zverev, #tenis, #scandal covid 19, #kyrgios , #stiri Novak Djokovici