Novak Djokovici revine cu precizari dupa declaratia controversata de duminica

Marti, 21 Aprilie 2020, ora 13:05
7177 citiri
Novak Djokovici revine cu precizari dupa declaratia controversata de duminica
Foto: Instagram/Novak Djokovici

Sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial in tenisul profesionist masculin, a revenit asupra pozitiei sale referitoare la vaccinul impotriva noului coronavirus, reafirmand ca nu doreste ca acesta sa devina o conditie obligatorie pentru a putea calatori, insa vrea sa isi pastreze "mintea deschisa", conform unui comunicat pe care l-a transmis cotidianului american New York Times.

"Personal, ma opun vaccinarii impotriva Covid-19 pentru a putea calatori. Insa daca el devine obligatoriu, trebui sa decid daca il voi face sau nu", a scris Djokovic.

Campionul sarb spera ca lucrurile sa fie mai clare in lunile urmatoare, daca va trebui sa faca vaccinul respectiv. "Ca sa fiu sincer, ca si restul lumii, sunt putin confuz. In ciuda accesului la informatii si la resurse, nu sunt sigur care ar fi cel mai bun lucru de facut. Unii spun ca, pentru noi, cei care calatorim, trebui sa facem vaccinul care nu este inca dezvoltat. Vreau sa punctez ca in acest moment nu dispunem de informatii adecvate. Vreau sa stiu mai multe detalii asupra procesului inainte de a lua deciziile bune", a adaugat Nole.

"Nu sunt un expert, insa vreau sa am posibilitatea sa aleg ceea ce este mai bine pentru corpul meu. Imi tin mintea deschisa si voi continua cercetarile mele asupra acestui subiect, pentru ca este important si ne afecteaza pe toti", a conchis Djokovic.

#Novak Djokovici vaccin coronavirus , #stiri Novak Djokovici
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
E și ăsta un motiv pentru a fi retras din sport în plină glorie!