Spitale anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion. Medic: "Cine-i, frate, ăsta care se însoară și noi, urgentiştii, trebuie să fim în alertă?"

Sambata, 27 August 2022, ora 10:18
10931 citiri
Spitale anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion. Medic: "Cine-i, frate, ăsta care se însoară și noi, urgentiştii, trebuie să fim în alertă?"
George Simion alături de soție colaj FOTO/ Facebook George Simion, Cristiana Adi Oprita

Liderul AUR, George Simion, s-a căsătorit civil vineri, 26 august, cu Ilinca Munteanu, într-o ceremonie organizată în județul Vâlcea, iar sâmbătă, 27 august, este programată cununia religioasă, la un complex turistic din comuna Măciuca.

Omul politic a precizat că așteaptă aproximativ 10.000 de nuntaşi la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată în cinstea căsătoriei sale.

Trei spitale din Vâlcea, în alertă pentru nunta lui George Simion

Unitățile și compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, potrivit unui medic vâlcean.

Solicitarea a fost una oficială, printr-o adresă emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea și semnată de prim-adjunctul unității Marius Zoican.

Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu.

”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU” – se arată în adresa ISU Vâlcea.

Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea s-a revoltat când a văzut solicitarea, după cum a scris într-o postare pe Facebook:

”A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i, frate, ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi, urgentiştii, trebuie să fim în alertă?

Pentru asta platesc taxe şi impozite românii? Să fim toţi la dispoziţie unor sceleraţi? Ăştia şi-au tras ţara şi noi încă nu ştim?”, a scris medicul vâlcean.

#nunta george simion, #alerta, #spitale, #ISU, #Valcea, #reactie, #medic , #Stiri George Simion