Ce mai anunță George Simion despre nuntă. „Avem balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia” VIDEO

Joi, 25 August 2022, ora 12:08
7681 citiri
Ce mai anunță George Simion despre nuntă. „Avem balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia” VIDEO
George Simion pregătește o nuntă cu public FOTO Facebook/ George Simion

Președintele AUR, George Simion, a postat un clip video pe Facebook despre pregătirile nunții cu public programată sâmbătă, 27 august.

Liderul AUR susține că nuntașii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald.

„Salutare la toată lumea de aici din Vâlcea. Avem o surpriză pentru cei care vin sâmbătă cu copiii. Vom avea ateliere de călărit. Avrem o herghelie de 10 cai și instructori. Vom avea ateliere de păpuși, animatori. Acum se taie iarba, o să avem și ateliere de sculptură, un spectacol cu daci și romani și un spectacol ecvestru.

La ora 12.00 avem cununia religioasă. O să avem și un balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia să vadă lumea de sus. Astăzi este ultima zi în care se pot lua brățările”, a declarat George Simion.

Președintele AUR, George Simion, care urmează să se căsătorească la finalul lunii august, a publicat joi, 18 august, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe cei care vor merge la eveniment să-și ridice brățările de acces.

Simion a postat și o poză.

„Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a transmis George Simion.

Pe brățările care au motive tradiționale scrie Ilinca și George Simion. „Uniți din iubire”, mai scrie pe accesorii, dar și data nunții, 27 august 2022.

George Simion, liderul AUR, a oferit noi detalii despre nunta sa, ce va avea loc în luna august, într-o comună din județul Vâlcea, la care se așteaptă să participe peste 10.000 de persoane.

De asemenea, Simion susține că va fi ”o serbare câmpenească”, nu o nuntă, și că accesul se va face pe baza confirmărilor, iar invitații vor primi brățări în acest sens.

Programul complet al nunții a fost transmis de oficialii formațiunii AUR:

"VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale

Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților

10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

•Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.

•Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului

•Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii

•Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

PARCARE

Mai multe parcări au fost amenajate în zonă și în locații aflate în vecinătatea localității. Acestea sunt marcate special. Organizatorii îndeamnă participanții veniți cu mașinile din alte zone să acceseze parcările din locațiile indicate pe site-ul georgesimion.ro și să folosească autocarele puse evenimentului pentru a ajunge în locație".

Propaganda politică, interzisă în școli și în vecinătate. Proiectul inițiat după ”atacul de tip legionaro-fascist” al AUR la SNSPA
Propaganda politică, interzisă în școli și în vecinătate. Proiectul inițiat după ”atacul de tip legionaro-fascist” al AUR la SNSPA
Partidul REPER a inițiat o propunere legislativă de modificare şi clarificare a legii educaţiei, în urma ”incidentului de natură fascistă” desfăşurat de AUR într-o instituţie...
PNL, despre ascensiunea îngrijorătoare a AUR în sondaje: ”Concursul de frumuseţe Şoşoacă -Simion se va termina până la anul”
PNL, despre ascensiunea îngrijorătoare a AUR în sondaje: ”Concursul de frumuseţe Şoşoacă -Simion se va termina până la anul”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Stroe, a vorbit luni, 2 octombrie, despre ascensiunea AUR în sondaje. El consideră că partidul nu are nicio șansă să ajungă la putere. ”Scorul luat de 23...
#nunta george simion, #George Simion, #George Simion AUR , #Stiri George Simion