Suma uriașă pe care ar fi obținut-o George Simion la nuntă

Autor: N.G.
Duminica, 28 August 2022, ora 22:08
17815 citiri
Suma uriașă pe care ar fi obținut-o George Simion la nuntă
George Simion și soția acestuia pe scena de la Măciuca

Liderul AUR George Simion ar fi adunat la nunta lui aproape jumătate de milion de euro. Suma a fost avansată de România TV, postul care a transmis pe larg evenimentul de la Măciuca, județul Vâlcea.

Deși a anunțat prezența a 10.000 de invitați, au participat la nuntă doar câteva mii de persoane. Oamenii au dat bani și cadouri.

În zona publicului era amplasată o cutie de donații pe care scria că banii vor fi folosiți pentru construcția unui săpital. De altfel, George Simion ar fi promis că banii adunați la nuntă ”îi va dona pentru construcția unui spital”.

România TV, postul care a transmis detaliat nunta lui George Simion, toată ziua de sâmbătă, 27 august, a fost cel mai urmărit după media pe toată ziua, în ţară şi la oraşe, însă nu şi pe publicul comercial, deoarece o bună parte din public a fost în vârstă.

România TV a fost urmărită la nivelul întregii ţări, în fiecare minut, de 390.000 de telespectatori. Aproape trei sferturi (72%) din publicul care a urmărit nunta de pe România TV a avut peste 55 de ani.

#nunta, #George Simion, #bani , #Stiri George Simion