Tipuri de dopuri pentru sticlele de mărturii: Cum alegi varianta potrivită

Advertorial
Marti, 18 Aprilie 2023, ora 19:35
3764 citiri
Tipuri de dopuri pentru sticlele de mărturii: Cum alegi varianta potrivită
FOTO: shutterstock.com

Urmează sezonul nunților și o mulțime de cupluri se regăsesc acum în plină organizare, entuziasmați să pună la punct fiecare detaliu pentru cel mai important eveniment din viața lor. Printre aceste detalii semnificative se numără și mărturiile de nuntă, acele cadouri pline de însemnătate care se oferă invitaților în semn de mulțumire pentru prezența lor la eveniment.

Printre cele mai populare mărturii de nuntă se numără borcănașele și sticlele umplute cu tot soiul de bunătăți și decorate într-unele dintre cele mai inspirate moduri, în așa fel încât toți cei prezenți să fie încântați de amintirea cu care pleacă de la un astfel de eveniment grandios. Dacă vei alege să oferi invitaților sticle mărturii de nuntă, avem noi câteva idei care cu siguranță te vor inspira să le faci cea mai frumoasă surpriză. Idei de… dopuri pentru sticlele de mărturii. Descoperă-le și tu!

Cum alegi variantele potrivite de dopuri pentru sticlele de mărturii?

Înainte de a-ți oferi cele mai inspirate idei de dopuri pentru sticlele de mărturii de nuntă, ne dorim să trecem în revistă câteva criterii de alegere a acestora, pentru a ne asigura că vei face cea mai bună alegere pentru ziua cea mare. Iată de ce trebuie să ții cont când alegi dopurile pentru sticle de mărturii!

Ține cont de dimensiunile sticlelor

Atunci când alegi dopurile pentru sticle de mărturii este important, în mod evident, să ții cont de dimensiunea sticlelor. Doar așa te vei asigura că dopurile alese sunt potrivite din punct de vedere al mărimii pentru mărturiile pe care ai ales să le oferi invitaților de la nuntă.

Ia în considerare tematica evenimentului

Tematica evenimentului poate dicta într-o oarecare măsură tipurile de dopuri pe care le vei alege pentru sticlele de mărturii. De pildă, dacă nunta se desfășoară într-o locație boemă, amenajată în stil boho, atunci cu siguranță dopurile sticlelor mărturii vor împrumuta din tematica evenimentului și vor fi alese în nuanțe de cupru sau tonuri pastel.

Acordă importanță modelului de dop

Modelul dopului este și acesta un criteriu pe care ar trebui să-l iei în considerare atunci când vrei să faci cea mai bună alegere pentru mărturiile de nuntă, cu atât mai mult cu cât vorbim despre proiecte DIY. De pildă, poți da comandă de dopuri pentru sticle din plută, dacă acest model se raportează la stilul nunții sau poți opta pentru modele din aluminiu, în cele mai diverse culori.

Nu uita de bugetul alocat pentru mărturii

Bugetul setat pentru mărturiile de nuntă poate dicta alegerea celor mai potrivite tipuri de dopuri pentru sticlele de mărturii. Indiferent de bugetul alocat, există în magazinele de profil o mulțime de tipuri de dopuri care se vor potrivi perfect unor sticle pentru mărturii personalizate.

Tipuri de dopuri potrivite pentru sticlele de mărturii

Acum că știi cum să faci cea mai bună alegere în materie de dopuri pentru sticle mărturii, ne dorim să-ți prezentăm și câteva dintre cele mai populare tipuri de dopuri. Iată pentru ce modele poți opta!

Dopuri din aluminiu pentru sticle de mărturii

De departe cele mai populare tipuri de dopuri pentru sticlele de mărturii, dopurile din aluminiu sunt prima noastră recomandare. Fie că optezi pentru capace din aluminiu argintiu prefiletat 28*18 sau capace din aluminiu auriu prefiletat 28*18, cu siguranță sticlele pentru mărturii de nuntă vor arăta spectaculos.

Dopuri din plută pentru sticle de mărturii

Altele modele estetice și populare de dopuri pentru sticle mărturii sunt și dopurile din plută, adesea folosite pentru mărturiile de nuntă DIY. Acestea au un aspect inedit și sunt extrem de potrivite pentru sticle, cu atât mai mult dacă mărturiile de nuntă constă în sticluțe de vin.

Dopuri din plastic sintetic pentru sticle de mărturii

Nici dopurile de plastic sintetic nu sunt tipuri de dopuri de neglijat, întrucât pot fi variante mult mai avantajoase în ceea ce privește bugetul. În plus, există numeroase modele inedite de dopuri din plastic din care să poți alege!

Ține cont de informațiile oferite și creează cele mai frumoase și originale mărturii de nuntă, cu sticluțe mici și dopuri de sticle care să întregească într-un mod cochet întreaga operațiune. Rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#nunta, #marturii nunta, #sticle, #capace sticle, #sticle marturii , #nunta