Discreta vedetă Pro TV pe care nu o egalează nimeni! Și-a petrecut luna de miere în Bora Bora

Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 05:16
12839 citiri
Discreta vedetă Pro TV pe care nu o egalează nimeni! Și-a petrecut luna de miere în Bora Bora
Oana Andoni prezintă știrile Pro TV FOTO facebook

Vedetele Pro TV pot înșira aproape toate destinațiile turistice de lux ale globului la capitolul vacanțelor, însă probabil cea mai discretă dintre ele are ceva în plus.

Prezentatoarea știrilor de seară din weekend, Oana Andoni, este singura care a avut parte de o lună de miere de vis, în mijlocul Oceanului Pacific, în insulele Bora Bora, una dintre cele mai exclusiviste destinații de vacanță de pe mapamond.

Oana și soțul ei au plecat la scurt timp după nunta lor, consemnată acum zece ani, în Bora-Bora, iar peisajul și condițiile de acolo i-au fascinat.

Ei au locuit într-un bungalow care avea podea de sticlă, au făcut aqua safari și au vizitat rezervația de broaște țestoase din zona.

"Este cel mai frumos loc în care îți poți petrece luna de miere. Totul a fost fascinant, m-am bucurat de fiecare secundă", a spus Oana Andoni pentru protvmagazin.ro.

Oana Andoni (42 de ani) este din Iași și este căsătorită cu afaceristul Cătălin Stoica, nunta lor având loc la Viena, într-o biserică ortodoxă. Ei au două fetițe și trăiesc o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor.

#Oana Andoni, #stiri Pro Tv, #prezentatoare, #luna de miere, #Bora Bora, #superb , #stiri vedete