Soția fostului primar Viorel Lis, diagnosticată cu o boală nemiloasă: ”Mi s-a părut ceva ciudat”

Marti, 28 Martie 2023, ora 11:09
4628 citiri
Soția fostului primar Viorel Lis, diagnosticată cu o boală nemiloasă: ”Mi s-a părut ceva ciudat”
Oana Lis, alături de soțul Viorel Lis

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Oana Lis (44 de ani), partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis (79 de ani), a dezvăluit că suferă de o boală nemiloasă, fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu o lună.

Din cauza unei perioade stresante prin care a trecut, Oana Lis a decis să-și facă niște analize medicale, ocazie cu care și-a descoperit afecțiunea gravă.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a declarat Oana Lis.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dispărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui.

Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a completat soția fostului primar al Capitalei.

#Oana Lis, #Viorel Lis, #boala, #cancer , #stiri politice