Israelianul Zavorancai o sa crape de gelozie! Uite in ce ipostaze tandre e Zavo cu unul dintre cei mai excentrici "don juani"

Sursa: Cancan
Luni, 07 Aprilie 2014, ora 05:44
114 citiri
Israelianul Tomer e indragostit lulea de Oana Zavoranu, iar bruneta se lasa imbratisata si pupata de craii cluburilor de fite. Andrei Versace, zis si "Chioru'" are toate motivele sa-si faca poza asta tapet pe peretii dormitorului.

Desi apare tot timpul in preajma femeilor frumoase, Versace nu si-a schimbat niciodata statutul de burlac. Ori n-are noroc in dragoste, sau daca are... n-o vede. Asta daca ne-am lua dupa rautaciosii care l-au pricopsit cu pseudonimul "Chioru'". Chiar si asa, pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.