Prima reactie a Oanei Zavoranu dupa ce Pepe a anuntat ca va fi iar tata! "Pascu a lasat-o gravida pe piranda doar pentru ca..."

Sursa: Cancan
Joi, 21 August 2014, ora 00:49
481 citiri
Vestea ca Pepe va deveni pentru a doua oara tata pare sa nu o fi luat prin surprindere pe Oana Zavoranu. Bruneta lasa de inteles ca fostul ei sot incearca sa isi repare greselile fata de Raluca Pastrama si de tatal acesteia.

Avand in vedere ca ea si Pepe au trait o frumoasa poveste de iubire timp de 8 ani, Oana Zavoranu sustine ca il cunoaste foarte bine pe fostul ei sot. Bruneta a dezvaluit ca cea de-a doua sarcina a Ralucai Pastrama are un singur scop: sa o faca pe aceasta sa uite de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.