Oana Zavoranu: Iubesc prea mult viata ca sa ma sinucid

Joi, 18 Iunie 2009, ora 09:16
3164 citiri
Oana Zavoranu: Iubesc prea mult viata ca sa ma sinucid
Foto: Libertatea

Oana Zavoranu a infirmant categoric zvonurile potrivit carora ar fi vrut sa isi puna capat zilelor luni. Ea a spus ca nu stie care este sursa acestei stiri aparute miercuri in presa tabloida, dar este complet falsa.

"Ma pregatesc sa-mi serbez ziua de nastere sambata. Am invitat 150 de prieteni la petrecere. Nu-i asa ca e un moment bun sa imi pun capat zilelor? Iubesc prea mult viata ca sa ma sinucid", a spus ea pentru Libertatea.

Sotia lui Pepe a povestit jurnalistilor ca asa-zisa tentativa de sinucidere a fost de fapt o banala cadere de calciu. Oana se pregatea sa mearga la emisiunea lui Dan Diaconescu, la OTV, cand i s-a facut rau.

Pepe s-a speriat si a dus-o la spital. Medicii i-au spus ca are lipsa de calciu, fier si magneziu si i-au recomandat o vacanta. Vedeta a spus ca va urma sfatul medicului, dar pana atunci vrea sa se distreze sambata, impreuna cu cei 150 de invitati ai sai la aniversarea celor 36 de ani.

Zavoranu-Columbeanu, scor 1-0

In ceea ce priveste conflictul sau cu sotia miliardarului Irinel Columbeanu, Oana nu a scapat ocazia de a o ironiza pe Monica. Intrebata de jurnalisti daca ar accepta postul de consilier artistic al lui Nati Meir, candidatul la Presedentia Romaniei sprijinit, ca imagine, de Monica Columbeanu, Oana a raspuns acid.

"Am o singura conditie: sa o dea afara pe Monica Columbeanu. Asocierea cu ea nu-i face bine unui viitor presedinte. Altfel, cu durere in suflet il voi refuza", a spus ea.

Irinel Columbeanu a vorbit pentru prima oara despre numeroasele conflicte in care este implicata sotia sa. El le-a infirmat si a spus ca cineva se ascunde in spatele acestor scandaluri, dar nu stie cine.

"Nu este nimic adevarat din acuzele care i se aduc Monicai. Nu stiu ce sau cine se ascunde in spatele acestor scandaluri. S-au spus niste prostii murdare pe care nu vreau sa le comentez", a spus miliardarul miercuri, la emisiunea Acces Direct.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oana Zavoranu sinucidere, #Zavoranu Monica Columbeanu, #scandal Zavoranu Columbeanu , #Monica Gabor