Oana Zavoranu il ataca pe Huidu, in contextul discutiei despre maidanezi

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 12:22
4514 citiri
Oana Zavoranu il ataca pe Huidu, in contextul discutiei despre maidanezi
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Vajnica aparatoare a cainilor maidanezi, Oana Zavoranu a lansat o invitatie catre fani, de a veni, marti, in Parcul Izvor, daca mai "o urma de suflet".

"Lucrurile sunt extrem de grave si se precipita. Marti voi fi in Parcul Izvor pentru a protesta impotriva eutanasierii. Sunt scarbita si voi fi acolo pentru a-i privi in ochi pe criminalii care au vrut moartea cainilor. Sper sa fiti alaturi de mine! Poate bunica si parintii 'indurerati' vor face o pauza din turul si periplul lor pe la televiziuni... ca acum... atunci cand iti moare un copil sau o ruda asa iti manifesti durerea! Iei toate emisiunile si televiziunile la rand, pe mii de euro, si iti arati sentimentele", scrie Oana Zavoranu pe Facebook.

Inversunandu-se in explicatii, vedeta a ajuns sa il atace si pe Serban Huidu, neintelegand de ce, cand acesta a fost implicat in accidentul in care au murit trei oameni, nu au cerut si moartea acestuia, asa cum se doreste in prezent eutanasierea cainilor, dupa ce un copil a fost ucis: "Exista o statistica clara care arata ca exista un singur copil omorat de caini, dar alte sute sunt omorati de mame, parinti, violatori, pedofili, betivi si nimeni nu a cerut eutanasierea lor. Oamenii nu au platit niciodata cu viata pentru ca au omorat oameni.

Si cel mai bine imi vine acum in minte cat de milostivi si intelegatori ati fost cu huidulica (Huidu - n. red.), care ani la rand a batjocorit tot ce inseamna showbiz, de la actori, prezentatori tv, cantareti de toate varstele si generatiile si care, la volanul unui bolid, rula cu 200 km/h, omorand trei persoane care aveau o singura vina - faptul ca erau pe aceeasi sosea cu el.

Acum este acasa si ii sfideaza pe cei ramasi indoliati (care nu au facut turul televiziunilor ca sa se planga cat de tristi sunt ei). Impotriva lui nu ati cerut moartea, ci l-ati inteles ca nu a vrut sa ucida pe nimeni...", scrie vedeta.

"Cu siguranta, daca veti extermina toti cainii, veti dormi linistiti si in tara asta o sa curga miere, o sa aveti pensii mai mari si locuri de munca, salarii mai mari, o sa traiti mai bine ca in Las Vegas, se vor ieftini toate. (...) Toata lumea o sa se inghesuie pe la granite si o sa vrea sa ceara azil politic in Romania... urat, o tara locuita de indivizi fara Dumnezeu", scrie Oana Zavoranu pe contul personal de Facebook.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#oana Zavoranu Serban Huidu, #Oana Zavoranu caini vagabonzi, #Oana Zavoranu caini maidanezi, #Oana Zavoranu protest Izvor caini , #stiri Oana Zavoranu