Oana Zavoranu, in lacrimi la inmormantarea mamei sale: Va rog sa ma iertati cu totii. Mama, te iubesc!

Duminica, 19 Aprilie 2015, ora 21:12
9082 citiri
Oana Zavoranu, in lacrimi la inmormantarea mamei sale: Va rog sa ma iertati cu totii. Mama, te iubesc!
Foto: Facebook Arhiva/Oana Zavoranu

Mioara Zavoranu a fost inmormantata pana la urma duminica la Cimitirul Eternitatea, detinut chiar de ea.

Slujba a avut loc pe seara, dupa ce dupa-amiaza Oana Zavoranu a dat nastere unui adevarat circ la poarta cimitirului, unde sute de persoane se inghesuisera sa participe la inmormantare.

Oana Zavoranu le-a interzis accesul si a anuntat ca funerariile au fost amanate pentru marti, insa acest lucru a creat o adevarata isterie, oamenii incepand sa tipoe si sa se agite pentru ajunge sa o vada pe mama vedetei de televiziune, cu toate ca nu o cunoscusera niciodata.

Scandal si imbulzeala la inmormantarea Marioarei Zavoranu: Trei raniti, jurnalisti atacati cu spray paralizant

Trei persoane au fost ranite, una dintre victime fiind transportata de urgenta la spital, iar un jurnalist a fost atacat cu spray paralizant.

In cele din urma inmormantarea a avut loc, iar Oana Zavoranu, desi fusese intr-un razboi permanent cu mama sa, s-a inmuiat si si-a cerut iertare tuturor pentru tot ce a gresit.

Momentul care a produs declicul in mintea Oanei Zavoranu pare sa fi fost acela in care preotul i s-a adresat in timpul slujbei: "De acum, Oana, esti orfana", a spus preotul, iar Oana Zavoranu nu si-a mai putut stapani lacrimile, informeaza EVZ Monden.

Oana Zavoranu, dupa moartea mamei sale: S-a facut dreptate

Potrivit sursei citate, inainte de slujba Oana Zavoranu si-a cerut iertare unchiului sau si mamei sale.

"Am fost geloasa pe tine. Iti promit aici, langa mormantul mamei mele, ca nu voi mai spune nimic impotriva ta. Tu esti Gigi, unicul meu unchi. Imi cer iertare Gigi. Am fost geloasa. Te rog sa ma ierti. Acum sunt eu cu tine si cu ea. Ea e bucuroasa ca e situatia asta acum. Ea te-a iubit mult, Gigi, si ma bucur ca te-a iubit. Imi pare rau ca te-am jignit. Am iubit-o in felul meu. Nu am vrut sa am frati si surori pentru ca nu am vrut sa-i spuna nimeni mamei 'mama'.

Mama Oanei Zavoranu a murit

Este pacatul copilului crescut singur. Va rog sa ma iertati cu totii. Mama, te iubesc! Mi-as fi dorit ca finalul nostru sa nu fie asta. Mi-as fi dorit sa fie undeva in strainatate, pe plaja sau la cumparaturi si nu aici. Dar, fiecare avem pacatul nostru si poate pacatul meu este sa-mi ingrop cei doi tati si mama", i-a spus Oana Zavoranu unchiului ei, Gigicu, potrivit sursei citate care citeaza un moment difuzat la Antena Stars.

Marioara Zavoranu a murit, vineri dimineata, la varsta de 66 de ani, in spital. De doua zile ea era tinuta in viata de aparate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Oana Zavoranu plans inmormantare, #inmormantare Marioara Zavoranu , #stiri Oana Zavoranu