Oana Zavoranu: Nu am prieteni

Vineri, 30 August 2013, ora 10:15
3416 citiri
Oana Zavoranu: Nu am prieteni
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu, care in ultimele zile a fost audiata la DNA dupa ce a fost acuzata de camatarie, are un moment de sinceritate pe o retea de socializare, vorbind despre prietenia adevarata.

Vedeta TV le-a multumit prietenilor virtuali pentru ca o sustin, insa spune ca nu are prieteni adevarati.

"Nu am nevoie de cantitate, ci de CALITATE... nu am prieteni, am doar doua, poate, dar nu o spun total, ca si ele m-au mai mintit si iubit cand le-am dat... dar sa zicem ca sunt totusi prietenele mele si am inchis mereu ochii... in rest, am amici si cunostinte... lume muuuuuulta si oameni putini, cum se spune:)))... dar imi este foarte bine asa, stiu ca nu trebuie sa fac decat ceea ce simt si vreau si nu mai fac rabat de la placerile mele", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Oana Zavoranu, audiata la DNA: Vrajitoarele au in spate organizatii mafiote

Fosta prezentatoare TV a dorit sa scoata in evidenta rautatea oamenilor si a povestit cum in urma cu cateva zile, in Capitala, o fata si un baiat rugau trecatorii sa le faca o poza, insa nimeni nu se oprea, ba din contra, ii dadeau peste mana tanarului.

Impresionata, Oana Zavoranu i-a ajutat pe cei doi sa aiba o amintire si le-a facut o fotografie.

"Au sarit sa ma pupe, dupa ce cateva secunde au ramas socati sa ma vada in fata lor, dar si extrem de tristi si nedumeriti de modul cum fusesera tratati, fara sa faca nimic rau!!!!", a notat ea.

In ultimle zile, Oana Zavoranu a fost de mai multe ori la DNA, unde a fost audiata, dupa ce un om de afaceri a depus plangere impotriva sa pentru camatarie.

A.G.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Oana Zavoranu prieteni, #Oana Zavoranu poze trecatori, #Oana Zavoranu DNA, #Oana Zavoranu Facebook , #stiri Oana Zavoranu