Oana Zavoranu: Nu sunt genul care sa zboare din floare in floare

Marti, 04 Februarie 2014, ora 11:15
4296 citiri
Oana Zavoranu: Nu sunt genul care sa zboare din floare in floare
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu a declarat, luni seara, ca ii place sa fie curtata, dar ca atunci cand se implica intr-o relatie este fidela.

"Eu sunt consecventa. Daca am sentimente pentru cineva, nu sunt genul care sa zboare din floare in floare", a declarat Oana Zavoranu la Antena Stars.

Fosta prezentatoare TV a intrat, din nou, in atentia presei mondene dupa ce s-a scris ca Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, ar fi dorit sa aiba o relatie cu ea.

Oana Zavoranu a admis, luni seara, ca s-au intalnit in club si ca fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania a vrut sa se apropie mai mult de ea. Vedeta TV a precizat ca nu s-a intamplat nimic intre ei.

"Mama telenovelei romanesti", despre greselile Oanei Zavoranu - ce schimbari trebuie sa faca

"E un baiat dragut, nimic de comentat. A incercat. E un tip curtenitor, dar nu l-am vazut ca pe un potential pretendent. El a mai ramas in club. Eu m-am retras cu prietena mea Raluca (Raluca Macovei - n.red.) si cu doi prieteni", a adaugat Oana Zavoranu.

Ea a mai spus ca toata noaptea echipele de paparazzi au fost pe urmele sale, dar ca nu au reusit sa surprinda nimic.

Oana Zavoranu nu a dorit sa dea foarte multe detalii despre o eventuala relatie cu Tommy, tanarul de 25 de ani.

"Timpul va decide. Daca nu e rau, va fi bine", a spus ea amuzandu-se.

#Oana Zavoranu Mario Iorgulescu, #Oana Zavoranu iubiti, #Oana Zavoranu relatii, #Oana Zavoranu Facebook , #stiri Oana Zavoranu