Oana Zavoranu, prinsa in flagrant cand santaja un medic - vedeta este la politie

Joi, 22 Mai 2014, ora 18:42
7133 citiri
Oana Zavoranu, prinsa in flagrant cand santaja un medic - vedeta este la politie

Oana Zavoranu a fost prinsa, joi, in flagrant in timp ce santaja un medic, caruia i-ar fi cerut 10.000 de euro.

Oana Zavoranu a fost dusa la politie pentru audieri, informeaza Romania TV.

Televiziunea anunta ca vedeta l-ar fi santajat pe un medic care i-a facut o operatie la sani, Marek Valcu. Se pare ca vedeta i-ar fi cerut banii pentru a nu merge la televiziuni, unde ar fi urmat sa spuna ca si acesta proceda precum medicii de la Spitalul de Arsi, adica ar fi facut operatii estetice pe banii statului.

Oana Zavoranu: Sunt cei mai mari sani pe care i-am avut vreodata! (Foto)

Marioara Zavoranu, mama Oanei, este convinsa ca nimic nu este adevarat si considera ca totul este o dezinformare.

"Eu nu cred asa ceva, fii-mea nu e in stare sa faca asa ceva. Oana nu statea in 10.000 de euro ca sa faca asa ceva. Nu a facut in viata ei un santaj. Cred ca sunt alte prostii ale medicilor, nu ale ei", a declarat Marioara Zavoranu la Romania TV.

Medicul Marek Valcu nu a dorit sa dezvaluie motivul pentru care s-a aflat, joi seara, la politie, insa a precizat ca lasa justitia sa isi faca datoria.

"Ne cunoastem de 12-13 ani. Ati auzit ceva? Nu a fost nicio problema, niciodata. Operatia aia despre care este vorba a fost in aprilie 2011. Nu are cum sa demonstreze ca operatia era facuta gresit. Atat comentez. Nu am nimic de comentat. E vorba despre justitia romana, care va hotari. Noi ne-am adresat justitiei", a declarat doctorul Marek Valcu.

Reactia avocatului Oanei Zavoranu

Avocatul Oanei Zavoranu, Alexandru Morarescu, a declarat, joi seara, dupa ce vedeta a parasit sectia 12 de politie, ca aceasta a vrut doar sa isi recupereze banii pe care i-a investit in mai multe operatii nereusite.

"Se fac cercetari cu privire la infractiunea de santaj. Este acuzata ca ar fi solicitat de la Marek Valcu o suma de bani. Oana are reprezentarea ca era o forma de a-si recupera bani cheltuiti pe sase operatii", a spus Alexandru Morarescu.

Citeste si:
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a fost publicată miercuri, 8 decembrie, în Monitorul Oficial. Printr-o altă...
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 8 decembrie, că numărul autoturimelor second-hand nou înmatriculate este în continuare prea mare. Acesta a subliniat că vor fi necesare...