Adio America Express! Ce se întâmplă la reality showul care se filmează acum peste Ocean

Vineri, 09 Iunie 2023, ora 07:28
4434 citiri
Adio America Express! Ce se întâmplă la reality showul care se filmează acum peste Ocean
Oase nu mai participă la America Express FOTO facebook

Filmările la cea de-a doua ediție a reallity showului America Express sunt în plină desfășurare, dar față de ediția precedentă există o schimbare majoră.

Prezentatoare Irina Fodor nu îl mai are alături pe ajutorul ei de nădejde, Oase, care a rămas acasă.

„Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viaţă când trebuie să te opreşti, să faci un pas în lateral şi să evoluezi şi mai mult.

Deşi ştiu că mai am mult de lucru la mine şi la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin şi cu mai multă forţă, inspiraţie şi creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Aşa că…nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mişcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce şi mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri şi de şi mai mult conţinut din partea mea”, a declarat Oase, conform cancan.ro.

Nouă perechi de vedete au pornit de doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Filmările au loc în Columbia, Ecuador și Argentina.

Eveniment Quarterly Report

Decizie radicală luată de cel mai respectabil mogul media din lume
Decizie radicală luată de cel mai respectabil mogul media din lume
Rupert Murdoch a demisionat din funcţia de preşedinte al Fox Corp şi News Corp, două dintre cele mai mari companii media din lume, punând capăt unei cariere de peste şapte decenii în care a...
Simona Halep n-a făcut apel la TAS după decizia drastică de suspendare pe patru ani
Simona Halep n-a făcut apel la TAS după decizia drastică de suspendare pe patru ani
Simona Halep a fost sancționată drastic, primind o suspendare de patru ani, în cazul de dopaj în care este implicată. Fostul lider mondial speră că primească o reducere a suspendării,...
#Oase, #America Express, #participare, #refuz, #acasa, #ramas, #decizie , #stiri media