Fenomen straniu petrecut pe cerul din Noua Zeelandă: Obiect misterios apărut în noapte VIDEO

Vineri, 24 Iunie 2022, ora 02:14
8306 citiri
Fenomen straniu petrecut pe cerul din Noua Zeelandă: Obiect misterios apărut în noapte VIDEO
Un obiect straniu a fost observat în NOua Zeelandă FOTO: News

În această săptămână, un fenomen neobișnuit s-a petrecut pe cerul nopții din Noua Zeelandă, când o lumină stranie a apărut pe neașteptate. Numeroși oameni au postat pe rețelele de socializare imagini cu ciudata spirală albastră.

După mai multe investigații, Societatea Astronomică din New Plymouth a oferit o explicație a acestui eveniment bizar, spunând că spirala luminoasă ar fi fost cauzată, cel mai probabil, de un rest dintr-o rachetă care aparținea companiei SpaceX, a lui Elon Musk, potrivit News.

Mulți oameni au accesat rețelele de socializare Facebook și Twitter pentru a-și împărtăși fotografiile surprinse în anumite locuri din Insula de Sud, inclusiv din Queenstown și Motueka.

O persoană din Noua Zeelandă a distribuit imagini uluitoare ale ciudatului fenomen de pe cerul înstelat de deasupra zonei Motueka. ”Se întâmplă doar în jurul orei 19:28, am văzut-o în zona Motueka. Este încă în mișcare”.

Descoperire care a intrigat lumea: Monedă cu un extraterestru imprimat, găsită de un american VIDEO

După un timp, Societatea Astronomică din Plymout a anunțat că o posibilă explicație a bizarului fenomen ar fi intrarea în atmosferă a unor resturi ale unei rachete SpaceX, compania miliardarului american Elon Musk.

”Efecte similare au fost văzute înainte ca Globalstar 2 FM15 al SpaceX ar fi trecut pe deasupra Noii Zeelande”, a spus Societatea de astronomie.

SpaceX a organizat trei lansări de succes cu rachete Falcon 9 în ultimele zile, care transportau 55 de sateliți în spațiu.

Roverul NASA are probleme pe Marte: Tovarăș ciudat și neașteptat de călătorie FOTO VIDEO

Imaginea bizară observată deasupra Noi Zeelande vine la aproape un an după o altă spirală similară văzută în jurul Oceanului Pacific, pe 18 iunie 2021. Acea spirală, care era mai strălucitoare, a fost observată în diverse locuri, precum Fiji, Samoa, Noa Caledonie și insula Tokelau.

#obiect misterios, #obiect spatiu, #obiect cer, #Noua Zeelanda, #SpaceX, #spirala, #lumina, #aparitie cer, #Elon Musk , #fenomen