Care sunt avantajele vaselor WC suspendate?

Advertorial
Luni, 07 Martie 2022, ora 17:12
5977 citiri
Care sunt avantajele vaselor WC suspendate?
Vas WC suspendat FOTO / www.germanquality.ro

Existența obiectelor sanitare într-o baie este imperios necesară. Acestea reprezintă de fapt baza unei încăperi complet amenajate.

De-a lungul timpului, scopului lor strict funcțional i s-a alăturat și cel estetic. De exemplu, în perioada contemporană, vasul WC suspendat reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi vasul care combină designul, funcționalitatea și ușurință întreținerii. Dintr-o mulțime de opțiuni disponibile, acesta se remarcă în primul rând prin aspectul atemporal și modern. În acest articol am dorit să îți împărtășim 5 avantaje ale deținerii unui WC suspendat.

Dar mai întâi, care este definiția unui WC suspendat? Este un întreg sistem instalat pe perete. Vasul propriu-zis este suspendat deasupra podelei cu ajutorul unui cadru suport ascuns în perete. Cadrul susține și rezervorul care se regăsește, de asemenea, în spatele peretelui.

Vasul WC și clapetă de acționare care activează rezervorul sunt singurele elemente care rămân la vedere din acest întreg sistem. De asemenea, vasul WC suspendat este o modalitate excelentă de a face baia să pară mai aerisită, oferind în același timp un aspect modern.

1. Sunt practice

Primul avantaj oferit de vasele WC suspendate ține de partea de instalare. Poți adapta înălțimea acestora în funcție de nevoile tale și ale celorlalți membri ai familiei. În cazul unei persoane cu mobilitate redusă, adaptarea înălțimii vasului este un adevărat atu. În acest fel, vei evita riscul de cădere și vei crește confortul. Totodată, o toaletă suspendată este foarte ușor de instalat.

2. Economisesc spațiu

Pe lângă caracterul practic, faptul că nu are picior de susținere pe podea economisește spațiu și facilitează întreținerea. De asemenea, este foarte util dacă nu dispui de foarte mult spațiu în baie, deoarece va oferi un aspect aerisit. Mai mult, vasele WC suspendate sunt disponibile și în variante extrem de compacte, potrivindu-se perfect și în băile de serviciu.

3. Designul modern

Vasul WC suspendat este unul dintre cele mai apreciate modele și din punct de vedere estetic. Rezervorul încorporat, formele sale curate și diversitatea în ceea ce privește finisajele îi explică farmecul. De altfel, partea estetică a acestui vas se datorează parțial faptului că latura să funcțională este ascunsă în perete și, prin urmare, nu este vizibilă. Acest lucru va oferi un aspect modern și minimalist băii tale.

De asemenea, nu va trebui să îți faci griji cu privire la sacrificarea stabilității pentru design, deoarece suportă până la câteva sute de kilograme.

4. Mentenanță facilă

Vasul WC suspendat nu are colțuri greu accesibile în care se poate adună praful și murdăria. Mulți producători din domeniu depun toate eforturile pentru a oferi cea mai plăcută experiență. De exemplu, vasul Geberit One, disponibil pe germanquality.ro beneficiază de tehnologiile inovative KeraTect (glazură specială ce asigură o suprafață extrem de netedă, rezistență la zgârieturi și ușor de întreținut) și TurboFlush (funcție de spălare cu jet puternic asigură acoperire totală a suprafeței și igienă completă).

Multe branduri produc și vase WC suspendate fără ramă, ceea ce înseamnă mai puține spații pentru acumularea bacteriilor.

Întreținerea rezervorului ascuns este rareori necesară și, odată instalat corect, acesta nu necesită retușuri. Cu toate acestea, dacă este nevoie de întreținere, rezervorul poate fi accesat cu ușurință prin clapetă de acționare.

Geberit One - GQS German Quality

Poți achiziționa orice model de vas WC suspendat de la GQS German Quality. Ai la dispoziție cele mai interesante și calitative produse, ale celor mai cunoscuți producători din domeniul obiectelor sanitare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#obiecte sanitare, #baie, #vas, #toaleta , #baie