Octav Cozmanca, inapoi in PSD?

Marti, 16 Martie 2010, ora 23:21
3860 citiri
Octav Cozmanca, inapoi in PSD?
Foto: Arhiva

Fostul presedinte executiv al PSD, Octav Cozmanca, sustine ca Ion Iliescu si Adrian Nastase si l-ar dori inapoi in partid, chiar daca a "dezertat" in timpul campaniei prezidentiale, sustinandu-l pe Sorin Oprescu.

"Pe mine nu au curajul sa ma sune direct dupa cite mizerii mi s-au facut in partid, dupa congresul din 2005, dar sunt acolo anumite persoane importante, Iliescu si Nastase, din cite am auzit, care se folosesc de relatia cu Alin Theodorescu pentru a-mi transmite sa ma intorc in partid, ca e nevoie de mine acolo", a declarat Cozmanca marti pentru inpolitics.

Acesta spune ca deocamdata asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile in PSD, si ca pana va lua o decizie in acest sens va mai trece ceva timp.

"Le multumesc de invitatie, numai ca eu nu am de gand sa revin si sa ma inham la jug, mai ales ca stiu cita mizerie s-a adunat acolo in ultimii cinci ani si cit e de curatat. La PSD trebuie luata organizarea interna la mina si schimbate multe lucruri din temelii...Eu, insa, am indurat destula umilinta ca sa trec cu una, cu doua, peste trecut. Deocamdata, am de gind sa stau si sa imi vad de ale mele", a precizat el.

Octav Cozmanca a plecat anul trecut din PSD, la fel ca si sociologul Alin Teodorescu si fosta consiliera a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu, pentru a-l sustine in campania pentru presedintie pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Multa vreme s-a zvonit chiar ca acestia urmeaza sa infiinteze un nou partid de stanga, dar proiectul nu a fost inca dus la bun sfarsit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Octav Cozmanca intoarcere PSD, #Cozmanca Iliescu PSD , #Ion Iliescu