Octav Cozmanca si-ar putea lansa sambata noul partid

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 14:50
1549 citiri
Octav Cozmanca si-ar putea lansa sambata noul partid

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (PD-L), sustine ca Octav Cozmanca va lansa sambata, 20 februarie, un nou partid.

"Sambata, Cozmanca isi anunta un partid. Asa am auzit. M-a sunat si pe mine cineva sa-mi zica", a declarat, miercuri, Solomon.

El a comentat si situatia din PSD, afirmand ca ar fi nevoie de o stanga puternica pentru a exista un echilibru. "Imi pare rau pentru ce se intampla la PSD, pentru ca eu cred inca intr-o stanga puternica, ca sa existe un echilibru", a mai spus Solomon.

Fostul lider PSD Octav Cozmanca a trimis, la 22 ianuarie, Comitetului Executiv National al PSD, o scrisoare deschisa in care spune ca actualul lider Mircea Geoana impreuna cu "aplaudacii si extraterestrii" lui a dus partidul in dezastru si a anuntat, cu aceasta ocazie, ca va forma un nou partid, "autentic" de stanga - Alianta Nationala a Stangii Democrate (ANSD).

"PSD se indreapta catre un dezastru total, riscand sa aiba, in scurt timp, soarta PNTCD. Ma mir ca, dupa cinci ani, fosti colegi de buna credinta se complac in aceasta mocirla politica a lui Geoana si a grupului sau de incompetenti si profitori. Este de neinteles - pentru oamenii normali - ca in aceste momente cand tara arde (saracie, disponibilzari masive, buget total necorespunzator pentru invatamant, sanatate, agricultura si armata, disolutie a unor autoritati ale statului de drept, izolare internationala etc.), Partidul Social Democrat se ocupa de extraterestri, de fenomene paranormale, de flacara violeta - cu alte cuvinte tara arde si baba se piaptana.(...) Grupul Geoana a dus PSD de la pozitia de lider in viata politica romaneasca-de la crearea sa in 1992 pana in 2005- la un partid de mana a doua si chiar cu iminenta tendinta de locul trei.

Oare ce dovedeste actuala conducere a PSD? Amatorism, incapacitate, tradare, complicitate cu mafia, cu interlopii, cu oameni de cea mai joasa conditie morala. Faptele sunt graitoare pentru orice om de buna credinta: din aprilie 2005, din cele sase scrutinuri electorale, PSD le-a pierdut pe toate sub conducerea inteleapta a lui Geoana si grupului sau de aplaudaci, de extraterestri, de aroganti si suficienti", le-a scris Cozmanca fostilor colegi.

Potrivit acestuia, PSD nu mai este un partid de stanga sau centru-stanga, deoarece este condus de oameni cu conceptii si mentalitati de dreapta, care au, in dispretul omului de rand, "averi colosale de milioane de euro in tara sau in strainatate" si pentru care numai banii conteaza.

Tot sambata, 20 februarie, la Romexpo se vor desfasura lucrarile Congresului Extraordinar al PSD, la care va fi aleasa noua conducere a formatiunii. Un alt eveniment care ar fi trebuit sa se desfasoare la Bucuresti in aceeasi zi, Colegiul Director al PDL, a fost amanat, dupa ce presedintele Traian Basescu a anuntat ca nu va participa la lucrari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Octav Cozmanca lanseaza partid, #Cozmanca nou partid sambata , #stiri Octav Cozmanca
Comentarii