Dezvăluiri despre femeile din televiziune: "Toate organele sexuale sunt pe buzele lor!"

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 08:57
16292 citiri
Dezvăluiri despre femeile din televiziune: "Toate organele sexuale sunt pe buzele lor!"
Octavia Geamanu FOTO facebook

Una dintre vedetele tv cu vechi ștate în televiziunile din România, Octavia Geamănu, fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, a avut o reacție la adresa a ceea ce se întâmplă în culisele meseriei sale.

Concret, ea s-a arătat revoltată de faptul că majoritatea femeilor din televiziune vorbesc foarte urât, apelând des la cuvinte din dicționarul sexual.

"De ce-și pierd voit femeile feminitatea? Lucrez într-un domeniu unde, deși n-ai zice, sunt femei care vorbesc ca niste birjari. De la început a fost așa. Toate organele sexuale sunt pe buzele lor, înjurăturile cuprind descrieri ale nevoilor fiziologice umane de-ți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi, rudele trecute în neființă ale mamelor sunt pomenite mai des decât li se aprind lumânări la biserica, se comportă ca niște bărbați (deși pe ei îi văd mai reținuți la capitolul vulgaritate verbală, poate și unde n-au loc de atâtea înjurături care nu se repeta exprimate grotesc de sexul frumos), de feminitate ce să zic… Fuse, fuse și se duse.

O fi și din pricina ținutelor masculine, ca si eu ma port ca o lady când sunt in rochie si pe tocuri si sunt mai băiețoasă atunci când port pantaloni. Bine, eu nu înjur si nu vorbesc vulgar. Niciodată. Cel mult scap un “Ce puii mei” care nu stiu exact ce înseamnă, dar e maxim din ce pot la nervi. Dar ca sa nu ma întind prea mult, ce vreau sa spun e ca femeia trebuie să-și amintească în momentele de nervi (normale) sa ramana femeie. Delicata, inteligenta emotional, discreta, finuță si când are nervi…să-i știe doar ea. Ma bucur, totuși, că-n jurul meu sunt încă multe femei fabuloase, cu o feminitate ce întoarce priviri și care de multe ori cucerește în adevăratul sens al cuvântului. Întreb bărbații: va câștiga respectul mai ușor o astfel de femeie?", a dezvăluit Octavia Geamănu, soția lui Marian Ionescu, de la Direcția 5.

Aceasta a revenit de curând la muncă, deși se află în proces cu televiziunea la care lucrează.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, după 22 de ani la Antena 1: ”Statornică, nu?” FOTO
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, după 22 de ani la Antena 1: ”Statornică, nu?” FOTO
Simona Gherghe (46 de ani), una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din mass-media românească, a avut o postare pe Facebook în care și-a amintit despre începurile ei în presă. Simona...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Octavia Geamanu, #televiziune, #organe sexuale, #buzele, #Femei, #antena 1 , #stiri vedete