Mesaj sfâşietor al soţiei lui Zelenski: ”Invadatorii mint. Arătaţi-le fotografiile cu copiii morți, mamelor rusoaice” FOTO

Duminica, 06 Martie 2022, ora 22:28
6921 citiri
Mesaj sfâşietor al soţiei lui Zelenski: ”Invadatorii mint. Arătaţi-le fotografiile cu copiii morți, mamelor rusoaice” FOTO
Bebeluș ucis în Ucraina FOTO: captură Instagram Olena Zelenska

Olena Zelenska, soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a postat un mesaj sfâşietor în social media despre copiii care au murit de când Rusia a invadat Ucraina.

Prima doamnă a Ucrainei a dat câteva exemple de copii şi a menţionat că mulţi alţii sunt blocaţi în subsoluri şi mor de foame.

Zelenska a făcut un apel către presa internaţională să prezinte această realitate şi a precizat că şi rusoaicele trebuie să vadă ce fac soţii şi fraţii lor în Ucraina.

Invadatorii mint atunci când spun că de atacuri nu sunt vizaţi civilii, a menţionat Prima Doamnă a Ucrainei, adăugând că ruşii îi împuşcă pe cei care vor să iasă din clădirile în care sunt blocaţi acum, dar şi pe voluntarii care vor să ajute.

La final, Olena Zelenska a făcut un apel către NATO, să închidă spaţiul aerian de deasupra Ucrainei.

Mesajul integral al Olenei Zelenska:

“Invadatorii ucid copii ucraineni. Conştient şi cu cinism.

Polina din Kiev. Ea a murit în bombardamentele pe străzile capitalei, împreună cu părinţii săi şi cu fratele său. Sora ei este în stare gravă.

Alice din oraşul ucrainean Ohtirka. Ea nu a putut trăi până la 8 ani. A murit în timpul unui bombardament, deşi bunicul ei a protejat-o cu trupul său.

Bebeluşul Kiril, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus la spital de tatăl său sub foc. Dar doctorii nu au putut face nimic.

Arsene, 14 ani. Shrapnel a lovit capul băiatului. Medicii nu au putut ajunge la el, fiind luat sub foc, Arsenii a sângerat până la moarte.

Sophie, 6 ani. Ucisă împreună cu fratele ei de un an și jumătate, mama ei și bunicii ei într-o mașină. Familia a încercat să părăsească Nova Kakhovka.

Trebuie să vorbesc despre asta! Sunt deja peste 38 de copii morți în Ucraina. Și acest număr poate crește în timp ce vorbesc cu tine! Când Federația Rusă spune că ocupanții nu se luptă cu civili, arată-le aceste imagini!

Câți copii mai trebuie să moară? Astfel de coridoare umanitare sunt imperative chiar acum în orașele cele mai puternic atacate ale Ucrainei – nu uitați niciodată că sute de copii mor în subsoluri fără hrană sau asistență medicală.

De o săptămână nu a mai fost niciun contact cu ei pentru că, atunci când încearcă să iasă sau să intre, ocupanții trag în familii și voluntari. Fac un apel la toate mass-media cinstite din lume! Spune acest adevăr teribil: invadatorii ruși ucid copii.

Și o fac în mod deliberat, trăgând pentru a ucide, pentru a ne aduce în genunchi, pentru a preveni ajutorul umanitar.

Arată asta mamelor ruse - spune-le ce fac fiii lor în Ucraina! Afișează aceste fotografii pentru femei ruși - bărbații tăi, frații, soții, compatrioții ucid copii ca ai tăi!

Și voi sunteți personal responsabilitatea de la moartea fiecărui copil ucrainean, apoi vă dați consimțământul tacit pentru aceste.

Țări NATO: în sfârșit, închideți cerul avioanelor rusești! Salvează-ne copiii pentru ca ai tăi să nu moară mâine!”

Rusia anunță o creștere economică peste așteptări, în timp ce un raport din SUA prevestește ”destrămarea” finanțelor în viitorul apropiat
Rusia anunță o creștere economică peste așteptări, în timp ce un raport din SUA prevestește ”destrămarea” finanțelor în viitorul apropiat
Deși se așteaptă la o scădere a valorii rublei și la reducerea excedentului de cont curent, Ministerul rus al Economiei se așteaptă la o creștere economică de 2,8%, cu 0,5% peste prognoza...
Ucraina se pregătește de negocieri la început de mai. Miza: 20 de miliarde de dolari
Ucraina se pregătește de negocieri la început de mai. Miza: 20 de miliarde de dolari
Ucraina ar plănui să trimită o propunere de restructurare a 20 de miliarde de dolari din datoria sa externă către investitori la începutul lui mai, scrie Reuters luni, 22 aprilie, citând...
#Olena Zelenska, #mesaj copii morti ucraina, #razboi Rusia Ucraina , #Razboi Ucraina