Târgul de Paște al Olguței Vasilescu este "o ditamai țeapă". Prețul corect al figurinelor montate de primărie. "Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ"

Joi, 13 Aprilie 2023, ora 13:13
11775 citiri
Târgul de Paște al Olguței Vasilescu este "o ditamai țeapă". Prețul corect al figurinelor montate de primărie. "Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ"
Câteva dintre decorațiunile de Paște din Craiova FOTO Facebook

Târgul de Paşte din Craiova s-a deschis de pe 1 aprilie, totuși succesul pare mult mai modest față de cel al Târgului de Crăciun, care a adus un număr impresionant de turişti în oraş.

Totuși, simpatizanţii administraţiei s-au grăbit să se laude cu premiul de anul trecut, inducând faptul că şi anul acesta Craiova se află pe locul I, scrie gds.ro.

Organizarea Târgului de Paşte de la Craiova a fost, şi de data aceasta, motiv de controversă în rândul cetăţenilor. Unii sunt foarte încântaţi, alţii consideră că priorităţile în oraş ar trebui să fie altele.

Printre cei revoltați de banii cheltuiți pentru decorațiunile de Paște din Craiova este Valeriu Nicolae, scriitor și activist pentru drepturile omului. Are un masterat în diplomație, a lucrat pentru ONU, Comisia Europeană și Consiliul Europei, dar și pentru IBM și Microsoft, în SUA. A fost secretar de stat la Ministerul Muncii în timpul guvernului Cioloș și a fost membru PLUS, partid din care a demisionat. Este cunoscut pentru voluntariatul pe care îl face cu copiii din Ferentari, București, pentru care a fost desemnat Cetățeanul Anului, în 2013, de Parlamentul European.

"Târgul de Paște din Craiova este o ditamai țeapă pe care o plătim noi"

Valeriu Nicolae are pe contul său personal câteva postări în care a analizat prețurile uriașe de achiziție pentru unele decorațiuni.

"Iepuroiul din poză a costat 3.150 de EUR iar prințesa asta, și ea dintr-un coșmar cu ciuperci halucinogene a costat 7.357 de EUR. Un elefant din același material de mărime naturală costă sub 900 de EUR. Pun poza cu elefantul în primul comentariu. Târgul de Paște din Craiova este o ditamai țeapă pe care o plătim noi. O să scriu despre asta un articol. Niciunul, dar niciunul dintre cei care au lăudat nenorocirile astea nu a fost în stare să îmi spună cât au costat minunățiile Olguței.

Că doar ne pișăm pe banul public iar jurnalismul se face lingând. Fiecare din figurinele astea e o mega-țeapă. Niște șmecheri se îmbogățesc. Administrația publică din Craiova este un coșmar deghizat în circ. Poate ne mobilizăm și noi căci presiunea publică și nu pupincurismul scade corupția. Dacă vreți să fiți parte a unui grup de presiune strict pe Craiova dați și voi o îmbrățișare (emoticonul ăla cu inimă) și vă vom contacta", a scris acesta pe Facebook.

"Soluția nu e să plecăm din țară, soluția este să punem presiune pe ei"

"Cel mai scump set de șah pentru grădină de pe un magazin online din Germania costă 1075 de EUR cu tot cu transportul până în România. Adică cu 30.520 de EUR mai puțin decât a dat Olguța pe piesele de șah pentru târgul din Craiova. Adică am plătit de vreo 30 de ori mai mult. Costurile indiferenței, ale lipsei de spirit civic sunt o clasă politică arogantă și profund coruptă.

Soluția nu e să plecăm din țară, soluția este să punem presiune pe ei. Un grup de 30-40 de oameni pot să schimbe dramatic în bine felul în care "funcționează" corupția în administrația publică din Craiova. Am creat un grup de FB specific pentru Craiova unde vrem să ne organizăm. Dacă sunteți din oraș și vreți să facem ceva aveți link-ul în primul comentariu", a scris Valeriu Nicolae într-o altă postare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
Fugarii penali ar putea fi obligaţi să suporte cheltuielile de aducere în ţară. Proiectul de lege, adoptat de Senat. Urmează Camera Deputaților
Fugarii penali ar putea fi obligaţi să suporte cheltuielile de aducere în ţară. Proiectul de lege, adoptat de Senat. Urmează Camera Deputaților
Proiectul de lege iniţiat de către Guvern, care reglementează modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare în cazul fugarilor care s-au sustras de la urmărirea penală sau de la...
#Olguta Vasilescu, #decoratiuni, #paste, #Craiova, #preturi, #cheltuieli , #stiri Lia Olguta Vasilescu
Comentarii
Poza BaronulRed
BaronulRed
rank 3
Mă întreabă vecina de la 3 ....😊😂🤣😂😊🤣👌
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
Daca facea asa ceva Clotilde o prea-mareau toti...