Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele complete ale zilei cu numarul 15

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 22:10
4530 citiri
Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele complete ale zilei cu numarul 15

Ati urmarit in direct pe Ziare.com competitiile din ziua cu numarul 15 a Olimpiadei "albe" de la Soci, editia din 2014, cea cu numarul 22 din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna.

Ziare.com v-a oferit in direct, pe tot parcursul zilei, toate rezultatele competitiilor de sambata de la Soci, in penultima zi a Olimpiadei din Rusia.

22.08: Final de zi la Soci. S-a terminat penultima zi a competitiei. Mai sunt doar trei probe la Olimpiada alba si totul se va decide maine, in ce priveste clasamentul pe medalii. Momentan, Rusia e lidera cu 11 medalii de aur, ca si Norvegia, dar nordicii au mai putine medalii de argint. Maine mai avem ultimele doua manse la bob 4 masculin, maratonul masculin la schi fond, 50 de kilometri si finala de hochei masculin, Canada - Suedia.

21.22: S-a terminat proba de bob 4 persoane masculin, mai exact mansa secunda. Romanii au mai urcat un loc si sunt pe 22. Lidera este Rusia, care se poate distanta decisiv cu inca un aur aici.

20.30: Ne apropiem de finalul mansei secunde la bob 4 masculin.

19.31: Veste proasta pentru echipajul romanesc de bob 4 persoane masculin. Doar locul 23 dupa prima mansa pentru noi, aflati la o secunda si 43 de sutimi intarziere fata de lideri.

19.20: Alexandru Barbu a reusit sa urce 22 de locuri si sa incheie pe 22 proba de slalom. Rezultatul este unul exceptional pentru sportivul roman!

19.18: Final de meci: SUA - Finlanda 0-5. Nu se mai poate spune nimic. Finlanda ia o meritata medalie de bronz.

19.06: SUA este ridiculizata de Finlanda. 5-0 pentru nordici in finala mica!

19.04: Austria face legea la slalom masculin, bifand aur si argint prin Mario Matt si Marcel Hirscher. Bronzul a fost luat de norvegianul Henrik Sen.

18.57: 4-0 pentru Finlanda in meciul cu SUA. Deja e jucata finala mica.

18.24: Mare surpriza la stafeta masculina de biatlon. Rusia a castigat aurul si a urcat pe primul loc pe medalii, egaland Norvegia, cu 11 medalii de aur acumulate. Germania si Austria au venit pe 2 si 3, Norvegia incheind pe 4, marea surpriza negativa a eventului.

18.12: In 11 secunde doar, Finlanda a marcat de doua ori si are 2-0!

17.45: Prima parte a luat sfarsit la hochei: Finlanda - SUA 0-0.

17.25: Olanda domina din nou patinajul viteza! Si la pursuit fete, olandezele au fost stapane, realizand un nou record olimpic, depasind trupa Poloniei cu peste 7 secunde. Este a opta medalie de aur pentru "Tara Lalelelor" la Soci.

17.19: Rusia obtine bronzul olimpic la pursuit feminin, dupa o finala cu Japonia. A fost si este un vacarm continuu in patinoarul din Soci!

17.10: Chiar acum a inceput finala mica la hochei masculin: SUA versus Finlanda!

17.03: Olanda castiga tot la patinaj viteza! Au castigat aur si la pursuit masculin, este a saptea medalie de aur pentru ei la Soci. Si au finala si la pursuit feminin, in competitie cu Polonia!

16.58: A inceput si proba de pursuit masculin, la patinaj viteza, iar medalia de bronz tocmai a fost castigata de Polonia, dupa o finala echilibrata in fata Canadei.

16.15: A inceput proba de patinaj viteza (echipe pursuit - feminin, finala)

16.05: Romanul Alexandru Barbu a incheiat pe locul 44 prima mansa la slalom special, fiind inregistrat cu o intarziere de peste sase secunde fata de Mario Matt, care a ramas lider.

15.25: Austriacul Mario Matt se afla la conducerea probei de slalom special, dupa prima mansa avand un avantaj de 45 de sutimi fata de urmatorul clasat Andre Myhrer.

14.45: Sta sa inceapa proba de schi alpin (slalom - masculin, mansa 1). Va participa si romanul Alexandru Barbu.

13.28: Mare victorie pentru Rusia! A zecea medalie de aur pentru tara gazda, prin Vic Wild, care ia a doua medalie de aur la Soci. Rusul l-a invins pe slovenul Kosir. Norvegia are asadar 11 medalii de aur, iar Rusia 10. SUA si Canada raman cu 9.

13.25: Karl din Austria a luat bronz la baieti. Va urma marea finala, cu rusul Vic Wild la start!

13.21: Julia Dujmovits din Austria e noua regina! Ea a invins-o in marea finala pe germanca Karstens.

13.18: Koeber ia bronzul, dupa ce castigat si mansa secunda. Bocaccini din Italia a venit pe 4. Va urma finala mare!

13.08: Germanca Koeber a castigat prima mansa a finalei mici la slalom paralel feminin, la snowboard.

12.40: Podium norvegian la schi fond! Bjoergren a castigat inca o proba la Soci, fiind urmata de Johaug si Steira. Norvegia se distanteaza la 2 medalii de aur de trio-ul SUA-Canada-Rusia.

12.25: Cursa de schi fond e in ultimul sfert al ei. Norvegia are toate 3 locurile de pe podium, cu marea favorita Bjorgren in frunte!

11.30: A inceput si proba de schi fond (30 de kilometri liber - masstart, feminin)

11.15: A inceput concursul de slalom paralel - feminin si masculin, in cadrul probei de snowboard.

Iata programul complet al zilei:

Jocurile Olimpice 2014: Programul complet al zilei de sambata

Sportivii romani care intra azi in competitie sunt Alexandru Barbu la slalom urias, Sara Timea la schi fond (30 de kilometri liber - masstart, feminin) si echipajul de bob 4 masculin, format din Andreas Neagu, Florin Craciun, Paul Muntean si Danut Moldovan.

Miza competitiilor de sambata este imensa, avand in vedere ca cele 7 finale pot decide locul 1 la medalii, ocupat acum de Norvegia, cu 10 medalii de aur. Pe 2 sunt la egalitate, cu 9 medalii de aur, Rusia, SUA si Canada.

TVR transmite toate competitiile.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Jocuri Olimpice Soci 2014, #live ziua 15 soci 2014, #olimpiada iarna soci 2014 live , #stiri Olimpiada iarna 2014
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Azi e ziua in care si Romanika poate aspira la prima medalie!