Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele inregistrate in ziua a 9-a

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 22:03
8814 citiri
Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele inregistrate in ziua a 9-a

Ati urmarit in direct pe Ziare.com desfasurarea zilei cu numarul 9 in cadrul Jocurilor Oimpice de la Soci, din Rusia, in 2014, editia cu numarul 22 a Olimpiadei "albe".

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele tuturor competitiilor care au avut loc la Soci duminica:

22.03: Finalul zilei la Soci. S-a terminat a noua zi de competitii olimpice.

22.00: Se stie tabloul de la hochei masculin. Suedia va juca in sferturi cu invingatoarea dintre Slovenia si Austria, Finlanda cu cea dintre Rusia si Norvegia, Canada cu invingatoarea dintre Letonia si Elvetia, iar SUA va da piept ori cu Cehia, ori cu Slovacia. Mai departe, se pot imperechea Canada cu SUA (finala olimpica din 2010) si Suedia cu Finlanda.

21.30: Rusia a invins Japonia la hochei fete cu 6-3.

21.00: Canada a invins Finlanda cu 2-1 dupa prelungiri.

20.45: Istrate si Craciun au cazut un loc si au incheiat primele doua manse pe locul 18 la bob dublu masculin.

20.40: S-a terminat programul scurt la dans, la patinaj artistic, americanii Davis si White sunt pe primul loc, urmati de canadienii Virtue si Moir, podiumul fiind completat de rusii Ilynikh si Katsalapov.

20.30: Canada - Finlanda este 1-1, suntem in repriza a treia.

20.00: Canada conduce Finlanda cu 1-0, cine pierde va intalni Rusia in sferturi, in turneul de hochei baieti.

19.05: Echipajul de dublu masculin Istrate - Craciun este pe locul 17 dupa prima mansa la bob.

19.00: Clasamentul pe medalii s-a schimbat masiv. Olanda a devenit prima la capitolul numar de medalii, cu 17 acumulate. SUA si Rusia au 16. Raportandu-ne la numarul de medalii de aur, Germania este lidera, urmata de Olanda si Norvegia. Rusia e doar pe 5, iar SUA pe 7.

18.30: Concursul de dans, programul scurt, la patinaj artistic, e in plina desfasurare.

18.15: A inceput si concursul de bob, echipajele de dublu masculin.

17.45: Olanda face istorie la patinaj viteza! A luat primele 4 locuri in finala de 1500 de metri feminin, bifand 16 medalii per total in aceasta proba de la JO. Ter Mors, Wust si Van Beek au luat medalii duminica.

17.20: S-a luat decizia ca finala de la biatlon, start in masa, masculin 15 kilometri sa se amane pentru maine, avand in vedere ca ceata persista.

16.58: Rusia invinge Slovacia la lovituri de penalitate cu 2-0 si obtine punctul suplimentar.

16.50: Ramane 0-0 si dupa repriza de over time. Vor fi lovituri de penalitate, asa cum s-a intamplat sambata, in SUA - Rusia 3-2.

16.45: SUA a castigat cu 5-1 impotriva Sloveniei si a castigat grupa. La Rusia - Slovacia au inceput prelungirile.

16.40: Olandeza Ter Mors este lidera momentan la 1500 metri patinaj viteza, dupa 9 perechi disputate din finala.

16.25: Startul ultimei finale a zilei, cea de biatlon, 15 kilometri, start in masa, a fost amanat cu o ora din cauza vizibilitatii reduse. In poligon este ceata densa in acest moment.

16.20: Ramane inca 0-0 la Rusia - Slovacia. SUA are deja 5-0 cu Slovenia, mai sunt doar cateva minute din ambele partide.

16.10: In putin timp incepe finala la patinaj viteza, 1500 de metri feminin. Olanda are pana acum 13 medalii la patinaj viteza, la Soci!

16.00: SUA a facut 4-0 cu Slovenia, la rusi inca e 0-0. Deja suntem in a treia repriza. Daca Rusia nu castiga si cu punct bonus, atunci merge la baraj de calificare in sferturi.

15.30: SUA conduce Slovenia cu 2-0 dupa prima repriza, iar Rusia si Slovacia sunt la egalitate, scor 0-0, tot dupa 20 de minute scurse din joc, ambele partide contand pentru turneul de hochei masculin.

15.00: Prin medalia de bronz de la stafeta, Franta a ajuns astfel la 100 de medalii la JO de iarna.

14.45: Suedia a castigat ambele probe de stafeta la schi fond, si masculin si feminin. Ultima data cand se intampla asta la o Olimpiada, era acum 42 de ani, performanta realizata de URSS.

13.30: Stafeta Suediei a castigat medalia de aur la 4x10 kilometri schi fond. Nordicii au intrat in posesia titlului fara mari emotii. Argintul a fost cucerit de Rusia, bronzul de Franta.

12.55: La Soci a ajuns si ultima delegatie, India! La zece zile distanta de la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna. Si acest lucru pentru ca forul olimpic indian se afla sub embargo din partea CIO.

12.50: Avem doua rezultate finale la hochei: Finlanda - Germania 2-1 la fete si Austria - Norvegia 3-1 la baieti.

12.05: Eva Samkova din Cehia a castigat proba de snowboardcross, dupa o cursa palpitanta. Bulgaroaica Alexandra Jekova a terminat pe locul 5. Pe locul 2 a iesit Dominique Maltais din Canada si pe 3 Chloe Trespeuch din Franta.

12.00: Bulgaria e aproape de un rezultat mare. Sportiva de la sud de Dunare, Alexandra Jekova este calificata in finala de "6" de la snowboardcross.

11.35: Hernandez are 21 de ani si s-a dezechilibrat serios in timpul probei, a cazut, lovindu-se apoi violent de pista. Ea a ramas inerta pentru cateva momente, iar dupa ce si-a revenit a fost evacuata pe targa. Tot duminica, norvegianca Helene Olafsen a cazut pe aceeasi pista de snowboard si a fost evacuata pe targa si ea.

11.30: O noua accidentare bulverseaza concursul de snowboard. Sportiva din SUA Jacqueline Hernandez s-a lovit la cap dupa ce a cazut, duminica, la calificarile pentru proba de snowboardcross, pe acelasi circuit unde sambata se accidentase grav, la coloana vertebrala rusoiaca Maria Komissarova.

11.28: Avem trei rezultate la curling masculin, faza grupelor: Suedia - Rusia 8-4, Marea Britanie - Norvegia 6-7 si SUA - Canada 6-8.

11.25: Bode Miller a devenit astfel, dupa medalia de bronz luata la Super-G, cel mai in varsta medaliat olimpic la schi alpin, el avand acum 36 de ani. Precedentul record ii apartinuse lui Kjetil Andre Aamodt, care castiga la Torino medalia de aur la 34 de ani, in 2006.

10.15: Au inceput si calificarile de la snowboard fete, proba de cross, dar si doua partide de hochei pe gheata fete: Austria - Norvegia si Finlanda - Germania.

10.00: Final de proba la Super-G-ul masculin. Kjetil Jansrund a castigat primul titlu olimpic al zilei. Norvegianul s-a impus in proba de super G a schiului alpin. Pentru Jansrud este a doua medalie la Soci, dupa ce a obtinut si bronzul la coborare. Locul 2 a fost ocupat de Andrew Weibrecht din Statele Unite, in timp ce pe 3 au sosit la egalitate Bode Miller si canadianul Jan Hudec.

9.40: Mai sunt de coborat sportivi, podiumul a ramas insa acelasi, cu norvegianul Jansrud lider.

09.05: Proba de Super-G a inceput mai devreme, avem deja un podium conturat, cu norvegianul Jansrud lider. Pe 3 este Bode Miller, marele campion american. Inca mai sunt insa de coborat sportivi.

9.00: Incepe finala de Super-G masculin, din cadrul probei de schi alpin.

8.00: Programul de la Soci a inceput de la ora 7 la Curling masculin, cu meciuri din primul tur: SUA - Canada, Marea Britanie - Norvegia si Suedia - Rusia.

Iata programul sportivilor romani in aceasta zi:

17.00: Cornel Puchianu - biatlon 15 kilometri mass-start

18.15: Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate - bob dublu masculin

Toate competitiile sunt transmise in Romania de TVR.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jocuri olimpice 2014 live, #live ziua cu numarul 9 competitii, #jocuri olimpice soci rusia 2014, #live zi 9 program romani soci , #stiri Olimpiada iarna 2014