Olimpiada de la Soci: Grupele celui mai spectaculos turneu de hochei pe gheata din istorie
Olimpiada / hochei pe gheata
Turneul de hochei pe gheata se anunta a fi una din cele mai spectaculose competitii din istoria Olimpiadelor de iarna. Marile forte ale acestui sport s-au blindat pentru turneul de la Soci cu cei mai buni hocheisti din lume, in special cu cei care evolueaza in NHL, acesta fiind ultima oara cand jucatorii din campionatul nord-american vin la ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei hochei pe gheata . Această zonă va concentra articolele categoriei Olimpiada din Ziare.Com care au subiectul principal: hochei pe gheata.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - hochei pe gheata, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Olimpiada , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.