Paradox la Jocurile Olimpice: vor fi distribuite 160.000 de prezervative, dar sportivii n-au voie sa le foloseasca!

Joi, 17 Iunie 2021, ora 21:30

   

Paradox la Jocurile Olimpice: vor fi distribuite 160.000 de prezervative, dar sportivii n-au voie sa le foloseasca!
Organizatorii vor distribui 160.000 de prezervative la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar sportivii nu vor avea voie sa le foloseasca, informeaza dailymail.co.uk, conform news.ro.

Sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo li s-a spus sa nu foloseasca prezervativele gratuite oferite de organizatori, pentru a limita contactul fizic inutil. Sportivilor li s-a spus sa practice distantarea sociala si sa evite contactele fizice cat mai mult posibil.

Distribuirea prezervativelor a devenit o traditie de la Jocurile de la Seul, din 1988, pentru a atrage atentia asupra virsului HIV si a bolii SIDA, iar Comitetul Olimpic International a solicitat continuarea acestui obicei la Tokyo, in ciuda pandemiei.

"Prezervativele distribuite nu sunt destinate a fi utilizate in Satul Olimpic", a declarat comitetul de organizare pentru AFP.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2361 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MacGigi-HELVETpupincurist
rank 5
România, fără halterofili la Jocurile Olimpice DOPATI LA MAXIM 😁
Președintele Nicul Vlad, suspendat de la JO 😁

Ce spun trollii pupin coristi pnlisti si clasa mafiota pnlista

https://m.digisport.ro/alte-sporturi/romania-fara-halterofili-la-jocurile-olimpice-din-cauza-cazurilor-de-dopaj-presedintele-nicul-vlad-suspendat-de-la-jo-1147349
RexMundi
rank 5
Excelent
noroc cuceasca si comunistii ... eram printre primele 5 tari si la olimpiade... si nu dadeau rente viagere ca astia de azi, incasau pt medalii si atat restul vietii la munca frate!
LIBERALUL
rank 5
O idee începe prin a deveni paradox ...
Drumul ii ne deschis pentru a deveni banalitate ...și chiar prejudecată ...Dar, ca biberoane la licorile nipone, le pot folosi.
p.s Domnul meu profesor, care a lansat lanțul logic, nu mă mai poate auzi ...
Alex4850
rank 1
Obsedat
Din nou comentatorul "sportiv" sef TS dovedeste cit de obsedat este de scandal. Acest incult si analfabet sportiv, pentru ca nu se pricepe la sport, scrie comentarii de scandal care nu au nimic de a face cu sportul. Pe individ il intereseaza viata personala a sportivilor, cine cu cine se culca, cit bani cistiga unul sau altul. Nu stiu cine este seful mare al acestui site, probabil ca TS este si el un sefut. Scandalagiul sef scrie ca sa provoace si nu ca sa informeze. Astfel de "ziaristi", de "comentatori" sportivi si nesportivi trebuie dati afara cit mai repede.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor