JO 2020: Țara care a ajuns lider în clasamentul pe medalii după întrecerile de sâmbătă
Olimpiada / olimpiada 2010
În clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după probele disputate sâmbătă, 24 iulie, pe primul loc se află China cu 4 medalii, trei de aur şi una de bronz, informează AFP. Pe locurile următoare în ierarhia pe medalii se află Japonia cu 2 medalii (aur, argint), Coreea de Sud cu 3 medalii (aur, două de bronz), ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei olimpiada 2010 . Această zonă va concentra articolele categoriei Olimpiada din Ziare.Com care au subiectul principal: olimpiada 2010.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - olimpiada 2010, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Olimpiada , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.