Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Olimpiada Londra 2012: Acuzatii de sabotaj in lotul Romaniei

Sambata, 04 August 2012, ora 10:04
4887 citiri
Olimpiada Londra 2012: Acuzatii de sabotaj in lotul Romaniei

Pe fondul rezultatelor proaste inregistrate la Jocurile Olimpice, in sanul reprezentativei de canotaj a izbucnit un scandal urias.

Ion Dospinescu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Canotaj, o invinovateste pe Elisabeta Lipa, succesoarea sa, pentru rezultatele de la Londra.

Acesta sustine ca Lipa a sabotat lotul de canotaj pentru ca Georgeta Andrunache sa nu-i depaseasca recordul de medalii.

"Am prevazut acest esec atunci cand am spus, la alegerile din 2009, ca oricit de mare este un sportiv, atunci cand vrea sa intre in administratie mai intai trebuie sa invete! Si apoi sa conduca! Acum se vede foarte clar unde duce lipsa de profesionalism. Este nevoie de profesionisti, nu de oameni care canta osanale oricui... Acelasi lucru se intampla si cu Dinamo...Lipa nu concepe ca ea sa nu mai fie cea mai mare canotoare a lumii si, ca atare, nu a facut ce trebuia pentru ca barca lui Andrunache si Susanu sa prinda podiumul. Lipa a lasat-o pe Andrunache, pentru ca reprezenta amenintarea, sa faca ce vrea", a spus Ion Dospinescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

El si-a continuat acuzatiile afirmand ca Andrunache si Susanu au avut un prograj prea lejer de pregatire.

"Andrunache si Susanu nu au avut un program serios de pregatire. Cele doua au crezut ca pot sa-si permita orice, sa faca sport, dar in acelasi timp sa aiba si viata extra. Adica sa poata iesi cand doresc din cantonament. Dar performanta nu te iarta! In 2008 au fost zilnic la antrenament. Acum au facut ce au dorit....", a incheiat Dospinescu.

Traseul flăcării olimpice ar putea fi perturbat. Polițiștii francezi transmit un avertisment
Traseul flăcării olimpice ar putea fi perturbat. Polițiștii francezi transmit un avertisment
Sindicatul poliţiştilor francezi Alliance a ameninţat marţi că va perturba ştafeta torţei olimpice dacă bonusurile şi compensaţiile financiare promise pentru angajamentul lor pe durata...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#canotaj Romania, #Jocuri Olimpice, #Olimpiada Londra, #Elisabeta Lipa , #Olimpiada Londra 2012