Olimpiada Nebunilor, organizată într-o stațiune din România. Până în prezent, s-au înscris deja patru echipe

Luni, 11 Martie 2024, ora 08:26
1513 citiri
Olimpiada Nebunilor, organizată într-o stațiune din România. Până în prezent, s-au înscris deja patru echipe
Cele mai ciudate și amuzante vehicule vor participa la Olimpiadfa Nebunilor FOTO Székelyhon

În data de 16 martie, după o pauză de patru ani, Olimpiada Nebunilor revine pe pârtia de schi „Csipike” din Harghita-Băi. Asociația Panorama 1756 și comunitatea din Harghita-Băi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc și Composesoratul Ciceu, au considerat că este important să mențină în viață acest eveniment distractiv, deoarece reprezintă o oportunitate excelentă de promovare a stațiunii și de asemenea joacă un rol important în consolidarea comunității.

La conferința de presă desfășurată în vârful pârtiei Csipike, care este de altfel locația evenimentului, primarul Korodi Attila a felicitat antreprenorii și comunitatea din Harghita-Băi pentru colaborarea lor, exprimând totodată recunoștința sa față de organizatorii evenimentelor anterioare.

„Dorim să susținem în mod constant evenimente care fac Harghita-Băi mai atractivă pentru cei dornici de sport și relaxare” - a declarat primarul, conform Monitorului Primăriei Miercurea-Ciuc. Edilul a adăugat că s-a creat deja o tradiție pentru cursele de accelerare auto, stațiunea fiind și locul de desfășurare al întâlnirilor moto, iar acum își propun să reînvie tradiția distractivă de încheiere a sezonului de iarnă.

Cel de-al treilea weekend din martie, va fi momentul perfect pentru o distracție de neuitat. Conform informațiilor furnizate de Tófalvi Éva, consilier local implicat în organizare, în deschiderea evenimentului, la ora 10:30, flacăra olimpică va fi aprinsă, iar atmosfera se va încălzi cu dansul ursului, schiatul în costum de baie și schiatul retro. Coborârea amuzantă a vehiculelor „nebune” va începe la ora 12.

Szép Zoltán, membru al echipei de organizare, a subliniat faptul că sunt conștienți că din cauza timpului scurt vor avea mai puține vehicule „nebune” pregătite decât în anii precedenți. Până în prezent, s-au înscris patru echipe, dar se pot face înscrieri și în ziua evenimentului pentru oricare dintre probele sportive. Vor urca pe scenă formațiile Pittyes2es și Gyufa, iar atmosfera va fi întreținută de comedianul György Boti și DJ Forró, iar participanții vor avea ocazia să câștige premii valoroas

Organizatorii au împărtășit și informații practice importante. Pornind de la experiența anilor precedenți, participanții la eveniment pot accesa stațiunea turistică până când se ocupă toate locurile de parcare desemnate. După aceea, parcarea va fi asigurată pe Pasul Tolvajos, de unde participanții vor fi transportați cu autobuzele furnizate de Csíki Trans.

Quarterly Report - Editia 4

Casă de Ajutor Reciproc din Harghita devalizată de propriii angajați. Câți bani au furat aceștia timp de 3 ani
Casă de Ajutor Reciproc din Harghita devalizată de propriii angajați. Câți bani au furat aceștia timp de 3 ani
O Casă de Ajutor Reciproc din Harghita a fost devalizată de angajații săi, timp de 3 ani. Totul a ieșit la iveală anul acesta, iar poliţiştii şi procurorii au făcut 17 percheziţii,...
Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Guvernul a aprobat joi, 30 mai, o ordonanță de urgență care prevede că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului poate iniţia şi desfăşura proceduri de expropriere pentru...
#olimpiada, #nebuni, #miercurea ciuc, #Harghita, #competitie, #statiune , #distractie