Ziare.com

Olimpiada Londra 2012: Elisabeta Lipa raspunde acuzatiilor de sabotaj

Marti, 07 August 2012, ora 08:57

   

Olimpiada Londra 2012: Elisabeta Lipa raspunde acuzatiilor de sabotaj
Fosta mare sportiva Elisabeta Lipa a raspuns acuzatiilor de sabotaj lansate de fostul sef al Federatiei Romane de Canotaj, Ion Dospinescu.

Fostul oficial a declarat, dupa ce Romania a ratat medaliile la canotaj, ca Elisabeta Lipa a sabotat lotul pentru ca Georgeta Andrunache sa nu-i depaseasca recordul de medalii.

"Numai o minte bolnava poate gandi asa. De trei ani, Dospinescu nu a trecut peste faptul ca am fost aleasa sefa de federatie in locul lui. Am vazut si eu ce spune. Ca plecau acasa cand doreau. Niste prostii!

El e specialist in venit noaptea in baza de la Snagov, nu fetele sunt specialiste in plecari. Stie el de ce vine, dar, nefiind sportiva, nu ma intereseaza, e viata lui privata, sa nu se ia de viata privata a sportivelor", a declarat Elisabeta Lipa pentru site-ul gsp.ro.

Fosta campioana olimpica a comentat si acuzatia potrivit careia metodele de pregatire din canotaj au ramas medievale.

"Medievale si cu GPS pe barci. Asa sa scrieti, va rog. Fiecare barca are un GPS. Inca ceva. De anul acesta, pentru prima oara fiecare rama este dotata cu un senzor conectat la un computer, senzor care transmite informatii despre ritmul fiecarei sportive. Dar nu computerele trebuie sa se daruiasca in concurs, ci fetele!", a incheiat Lipa.

Olimpiada Londra 2012: Acuzatii de sabotaj in lotul Romaniei

Romania a ratat medaliile in toate probele de canotaj, ramanand in afara podiumului pentru prima oara in ultimii 32 de ani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3799 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toate-s bune si frumoase cum le zice doamna Lipa, ...

...numai ca, fara a trage vreo concluzie in pripa,
Daca nimenea nu stie ce spune si latra-n vant,
Ne uitam dupa medalii: astea oare unde sunt?!

 

Lipa,lipa am ajuns generaleasa de lopata

Nu am a comenta decat superlativ pentru prestatiile lui Lipa si cucerirea de medalii.Concomitent efortul ei a fost recompensat bine pe masura rezultatelor.
Nu inteleg si nu voi intelege de ce trebuie sa primesca gardul de general un om care nu are pregatire superioara si care nu cred ca este in stare sa conduca altceva decat barca.Stim cu totii cum se dau gradele in politie ori armata,de la racan sare brusc la general.
Lipa dupa cum a marturisit la TV nu s-a implicat in nici un fel la organizarea lotului si la antrenamente.Ea o spunea sa se distanteze de cei care nu au avut rezultate.Dar cu atat mai mult este prima vinovata si trebuie demisa de urgenta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor