Sportivi beţi în avionul de întoarcere de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Miercuri, 04 August 2021, ora 11:30
3291 citiri
Sportivi beţi în avionul de întoarcere de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Mai mulţi rugbişti şi fotbalişti australieni s-au îmbătat şi au provocat incidente în timpul zborului de întoarcere de la Tokyo.

Comitetul Australian Olimpic a calificat comportamentul drept "inacceptabil" şi a cerut federaţiilor vizate să ia măsuri.

Ian Chesterman, preşedintele Comitetului Australian, s-a declarat "profund dezamăgit".de incidentele survenite la bordul avionului companiei Japan Airlines, care au implicat consum excesiv de alcool, refuzul de a purta mască, comportament dispreţuitor faţă de personalul de bord şi un incident în care un sportiv a vomitat în toaletă.

"Astfel de comportament este clar inacceptabil şi nu corespunde normelor echipei australiene. Este vorba de o echipă mândră, care s-a comportat minunat după o pregătire grea, iar majoritatea sportivilor s-a comportament superb pe teren şi în afara lui. Echipele de rugby şi fotbal sunt formate din persoane foarte bune, dar unele au făcut alegeri greşite, aşa cum fac tinerii din când în când...Sper că pe viitor vor face alegeri mai bune", a declarat Chesterman.

Potrivit AFP, citat de news.ro, 49 de sportivi de la nouă discipline s-au aflat la bordul acestui avion care a aterizat vineri la Sydney. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat că încă se anchetează în privinţa acestor incidente.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com