Scandal de proportii la gimnastica inainte de Olimpiada

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 13:50
5258 citiri
Scandal de proportii la gimnastica inainte de Olimpiada

Apele nu sunt deloc linisite la lotul masculin de gimnastica al Romaniei.

Ioan Suciu si Marius Urzica duc un razboi de mai multe luni, care a culminat cu neincluderea fostului campion olimpic din lotul pentru Londra.

"Nu comentez. Nu este exclus din lot, dar am luat decizia ca Marius sa nu mearga la Londra. Am avut o discutie cu el si am crezut ca a inteles. Asta-i viata... Sa ia lucrurile asa cum crede. Referitor la foaia semnata de baieti, prin care imi cereau ca Marius sa mearga la Olimpiada, sunt lucruri de bucatarie interna si nu vreau sa declar mai multe. Dumneavoastra intelegeti ce doriti, repet, sunt lucruri care tin de bucataria noastra si lumea e libera sa inteleaga ce vrea", a spus Suciu pentru Ziaul Ring.

In schimb, Marius Urzica sustine ca n-a purtat nicio discutie cu antrenorul coordonator al lotului de gimnastica masculina.

"Ciudat. Ce discutie am avut noi? Eu am aflat de la altii, inainte, despre decizia pe care a luat-o. Sunt minciuni, nu a discutat nimic cu mine. E penibil, pentru ca nu are ce sa spuna. Intr-adevar, ne-am adunat toti cei patru antrenori si atunci a spus ca eu raman acasa. Unul dintre cei care merg au spus ca ramane acasa pentru a merge eu, intrucat nu am fost nici la Campionatul European de la sfarsitul lunii mai. Dar Suciu a spus ca este batut in cuie: 'Marius ramane acasa'. Asta a fost tot, nimic mai mult. Vi se pare o discutie? O sa merg ca spectator, asta e... M-au contactat cei de la TVR si voi comenta competitiile de gimnastica alaturi de ei. Le voi face baietilor cu mana, iar daca va fi nevoie, voi tipa la ei", a declarat Urzica pentru sursa citata mai sus.

"Cand esti pus in fata faptului implinit, ce sa mai faci? Eu l-am intrebat, cu cateva saptamani inainte, daca merg sau nu la Olimpiada, pentru ca intentionam sa-mi iau si familia si voiam sa stiu cum imi cumpar biletele. Mereu primeam acelasi raspuns: 'Nu stiu'. Fratele meu, care este antrenor in Anglia, voia sa vina acasa. I-am spus ca merg la Londra si ne vedem acolo... Erau niste lucruri de familie pe care trebuia sa le organizez, dar nu aveam cum, pentru ca nu stiam daca merg cu lotul sau nu. Oricum, ceilalti antrenori stiau cu mult inaintea mea ca ei vor merge", a continuat acesta.

Jocurile Olimpice de la Londra au loc in perioada 27 iulie - 12 august.

Citește și:
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, îi cere ministrului Transporturilor să stopeze o petrecere privată, cu muzică lăutărească, ce ar urma să fie organizată în vagoanele...
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 26 noiembrie, că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est reprezintă o...
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0