Oltchim, invinsa si in returul finalei Ligii Campionilor (Video)

Sambata, 15 Mai 2010, ora 22:31
5271 citiri
Oltchim, invinsa si in returul finalei Ligii Campionilor (Video)

Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa si in retur, scor 31-32 (la pauza 15-16), de Viborg, care a castigat, astfel, editia 2009/2010 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Ca si-n partida tur, cand Viborg s-a impus cu 28-21, si in retur, danezele au aratat ca sunt mai experimentate, dar si mai puternice. Valcencele incheie, insa, cu capul sus un sezon sezonational.

Pentru Viborg este cel de-al 3-lea trofeu al Ligii Campionilor cucerit in istorie.

Golurile campioanei Romaniei au fost marcate de Anastasia Pidpalova - 7, Cristina Neagu - 5, Ramona Maier - 4, Ionela Stanca - 3, Patritia Vizitiu - 3, Adina Elisei - 2, Oana Manea - 2, Ada Nechita - 2, Valeria Bese - 1 si Narcisa Lecusanu - 1.

In tribunele Salii Polivalente s-au aflat 6.000 de spectatori, care au creat o atmosfera senzationala. Din nefericire, tabela de marcaj s-a stricat in prima repriza si le-a creat mari probleme organizatorilor.

Ati putut urmari, in format LIVE text, intalnirea dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Viborg, din mansa secunda a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin.

Desfasurarea partidei:

"Repriza a doua a fost foarte spectaculoasa, dar care n-a adus minunea pentru fetele antrenate de Radu Voina, care au pierdut finala Ligii Campionilor"

FINAL: 31-32

min.55 - 28-29

min.50 - 25-28

min.45 - 24-25

min.40 - 19-24

min.35 - 17-20

INCEPUTUL REPRIZEI SECUNDE

---------------------------------------------

"Prima repriza a mansei secunde a finalei Ligii Campionilor a fost una extrem de echilibrata. Din nefericire, valcencele au nevoie acum de o minune in repriza a doua pentru a intoarce rezultatul din tur"

PAUZA: 15-16

min.25 - 12-14

min.20 - 10-10

min.15 - 7-7

min.10 - 4-4

min.5 - 3-2

INFO: 5.000 de oameni au umplut Sala Polivalenta si fac o atmosfera de senzatie.

INCEPUTUL PARTIDEI

INFO: In tur, Viborg s-a impus cu scorul 28-21.

Lotul Oltchimului pentru acest meci: Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Oana Manea, Ionela Stanca, Steluta Luca, Adina Meirosu, Narcisa Lecusanu, Valeria Bese, Patricia Vizitiu, Cristina Neagu, Reghyna Shymkute, Ramona Maier, Iulia Puscasu si Adriana Nechita.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#LIVE text Oltchim Viborg, #Oltchim Viborg finala, #Oltchim Viborg Liga Campionilor , #finala Liga Campionilor
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Hai Viborg ! Sunteti cele mai bune !
Poza romancanada
romancanada
rank 1