Sefii Oltchimului si-au batut joc de suporteri

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 12:26
2584 citiri
Sefii Oltchimului si-au batut joc de suporteri

Ceea ce trebuia sa fie sarbatoarea handbalului romanesc, finala de Liga Campionilor pe care o va disputa Oltchimul se transforma incet intr-o mare deceptie pentru miile de suporteri ai gruparii valcene, batjocoriti de conducere.

Desi imediat dupa tragerea la sorti a finalei conducatorii campioanei nationale anuntau ca vor pune in vanzare cateva mii de tichete, atat la Valcea cat si la Bucuresti, pana la urma nici macar un singur bilet nu va ajunge la case. Mai mult, fanii care au abonamente la partidele "galacticelor" Romaniei au primit numai 600 de bilete, dupa cum informeaza Evenimentul Zilei.

"Cea mai mare problema este marimea salii in care se va juca acest meci. Polivalenta din Bucuresti are o capacitate de 5.500 de locuri, iar noi am fi putut pune in vanzare, potrivit legii, 4.700 de bilete. Pana marti, am primit pe adresa clubului 9.832 de solicitari oficiale (pe fax, pe mail, pe alte cai)", a declarat Nicolae Luca, vicepresedinte la Oltchim.

Acesta a explicat apoi cum s-au impartit cele aproximativ 5.000 de tichete, recunoscand tacit batjocorirea fanilor.

Biletele pentru finala Oltchim-Viborg, epuizate in cateva minute

"Am dat 600 de tichete abonatilor. Apoi, au primit bilete jucatoarele si persoanele din stafful tehnic, pentru rude si prieteni. E dreptul lor, nu? Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Handbal, clubul din Viborg si Federatia Europeana de Handbal, cea care organizeaza evenimentul, au primit o alta cota din totalul tichetelor. Si mai sunt sponsorii, cei traditionali, dar si cei noi, care au dreptul la bilete", a mai spus Luca.

Cu alte cuvinte, din cele 4.700 de bilete la returul finalei Ligii Campionilor, 4.100 au fost impartite "pe sub mana" unor indivizi care nu au decat o vaga legatura cu sportul si Oltchim, in timp ce oamenii care au contribuit direct la aceasta performanta, ragusind meci de meci in Liga, vor vedea in cel mai bun caz meciul la televizor.

Oltchim fara galerie

Decizia conducatorilor Oltchimului de a avea un public format in mare parte din oameni care nu sunt legati de echipa ar putea constitui un imens dezavantaj pentru fetele lui Radu Voina.

Cum valoarea valcenelor este apropiata de cea a lui Viborg, sprijinul publicului ar putea fi decisiv in determinarea castigatoarei, iar daca nordicele vor avea in spate o sala plina, in Bucuresti sunt sanse mari ca in tribune sa fie o parada a costumelor si hainelor de firma.

Returul finalei Ligii Campionilor dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Viborg va avea loc in data de 15 mai.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#bilete Oltchim Viborg, #bataie joc fani Oltchim, #Oltchim finala Liga Campionilor , #finala Liga Campionilor