Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu: "Actuala societate a murit, nu se vor putea inscrie nici macar in campionat"

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 05:30
252 citiri
Fostul director general al SC Oltchim, societate care a fost principalul finantator al echipei de handbal CS Oltchim, Constantin Roibu anunta sfarsitul celui mai galonat club din handbalul romanesc.

Intr-un interviu acordat tabloidului "Cancan", Roibu spune ca Oltchim nu are nicio sansa sa mai apara la debutul sezonului viitor.

"Actuala societate a murit. Nu se vor putea inscrie nici macar in campionat, cel putin, sigur nu in prima divizie. Trebuie sa se declare faliment si, eventual, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.